Anda Adam a născut o fetiţă perfect sănătoasă

anda_adam_dominic.jpg

Anda Adam, aici în braţe cu fiul lui Velea şi al Antoniei, visa de mult să devină mamă
Foto: Arhiva personală

Anda Adam (35 de ani) a născut o fetiţă, prin cezariană, luni (30 noiembrie). Micuţa Evelin a venit pe lume la o clinică privată şi este perfect sănătoasă. Solista a fost însoţită la spital de soţul ei, Sorin Andrei Nicolaescu (29 de ani).

Deşi s-a speculat că va naşte peste hotare, vedeta a ales până la urmă o maternitate privată din România, Regina Maria, acolo unde au venit pe lume mulţi copii-VIP, şi unde un pachet de naştere costă până la 3.000 €.

Anda s-a internat dimineaţă la clinica privată, iar soţul ei, Sorin, i-a fost aproape. Micuţa Evelin a venit pe lume prin cezariană, în jurul prânzului, luni, chiar de Sfântul Andrei, şi cântăreşte trei kilograme. 

„Este cea mai fericită zi din viaţa mea”, a declarat Anda.

Solista a declarat, pentru Click, că a ales numele de Evelin, care înseamnă "viaţă" în ebraică pentru că: "Este un nume care dintotdeauna mi-a plăcut. Îmi inspiră frumuseţe, delicateţe, seninătate. Abia aştept să îi spun astfel fetiţei noastre” 

Anda a ţinut sarcina ascunsă timp de şase luni. Ea a făcut mare anunţ la finalul lui iulie şi a explicat că a aşteptat atât pentru că medicul personal i-a recomandat să nu spună. 

"Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că și pe părinții noștri i-am anunțat abia după nunta de luna trecută. Nu am deschis acest subiect față de nimeni altcineva, nu am dat declarații ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect față de cei care mă iubesc și mă susțin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă”, a declarat artista, în iulie, conform click.ro.

Anda a urcat pe scena până în ultima clipă şi chiar a filmat cu videoclip când era în luna a şaptea de sarcină. Deşi era pe punctul de a naşte, ea nu şi-a pus cariera pe pauză şi a fost foarte activă: în urmă cu doar o lună, în octombrie, Anda a lansat clipul piesei "Nu te-am uitat", cu cei de la R.A.C.L.A. 

Mai mult, la doar o lună de la naştere, Anda Adam va reveni pe scenă pentru a susţine seria de concerte de Revelion, fiind unul din cei mai ceruţi artişti pentru a cânta în noaptea dintre ani.

Loading...

Citește și

 • Anda Adam

  Anda Adam (35 de ani) se pregăteşte cu emoţie pentru venirea pe lume a primului ei copil. Deşi “barza” ar trebui să sosească spre sfârşitul săptămânii viitoare, artista încă nu s-a decis dacă va naşte natural sau prin cezariană. Certe sunt însă două lucruri: a renunţat la ideea de a naşte peste hotare şi va reveni pe scenă în noaptea dintre ani.

 • Anda Adam si Sorin Andrei

  Anda Adam şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, numără clipele până când îşi vor strânge în braţe primul copil. Aşteptarea este însă frumoasă, pentru că viitorii părinţi au tot felul de sarcini drăguţe de executat. De exemplu, zilele trecute au ales numele fetiţei.

 • anda adam carucior fetita cadou mama america

  Anda Adam îşi va plimbă fetiţa cu un cărucior parcă desprins din filmele ştiinţifico-fantastice. Artista a primit cadou de la mama ei un cărucior care o va salva pe artistă de manevre suplimentare. Acesta se pliază şi se desface singur, printr-o singură apăsare de buton.

 • cand va naste anda adam

  Anda Adam (35 de ani) și-a anunțat fanii că este însărcinată în aproape șase luni prin intermediul unei rețele socială. Miercuri (29 iulie), artista a făcut dezvăluirea pe care cu toții o așteptau cu sufletul la gură, după ce zvonuri despre o potențială sarcină au circulat prin presă imediat după nunta cu Sorin Andrei. Acum, Anda a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu confirme aceste zvonuri decât după mult timp.