Anda Adam își dorește să devină din nou mamă: «Putem să ne ocupăm de al doilea copilaş»

anda_adam.jpg

Anda Adam
Foto Instagram

Anda Adam își propune să dea cu totul uitării experiența neplăcută de la Exatlon unde a fost accidentată grav și și-a plănuit să mai facă un copil. Artista își dorește să aibă și un băiețel și consideră că fiica ei este deja destul de mare să mai poată avea grijă de încă un bebeluș.

Anda Adam este conștientă de faptul că un copil se crește greu și nu va mai avea atât de mult timp liber, însă ea și soțul ei își doresc mult și un băiețel.

„Am avut totul pregătit de la început. Acum are doi ani şi patru luni Evelin, mă gândeam că ar fi bine să aştept să intre la gradiniţă ca să putem să ne ocupăm noi de al doilea copilaş. Are cât de cât un program. Nu este uşor, te solicită foarte mult un copil şi pentru cineva care are o carieră şi activitate aşa intensă este un pic mai greu. Nu am avut ajutor. Am stat eu cu soţul meu până la un an şi 11 luni. Nu am ieşit cred că nici la un film, am stat numai cu copilul. Anul trecut a stat mama mai mult în ţară ca să ne ajute cu fetiţa. Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să pot să fac un copil pentru că ne dorim asta. Planul meu a fost aşa, mi-aş dori fetiţă şi băieţel, acum e şi cu divinitatea, nu e doar ce ne dorim noi”, a declarat Anda Adam în cadrul unei emisiuni tv.

Loading...

Citește și

  • anda adam, silicoane, exatlon

    Urmează o perioadă grea pentru Anda Adam! Cântăreaţa strânge din dinţi după ce a fost operată săptămâna trecută la genunchi în urma accidentului suferit la "Exatlon" (Kanal d). Ea a ajuns deja acasă, fiind externată duminică, iar acum este îngrijită de cei dragi ca să poată se se întoarcă mai repede în activitatea ei muzicală. Solista se deplasează tot cu ajutorul cârjelor şi va continua să facă acest lucru şi în următoarea lună. Există şi veşti bune, însă, venite chiar de la medicul care a operat-o pe solistă.

  • Anda Adam (37 de ani) a tânjit la premiul de 100.000 de euro, pus în joc la emisiunea ”Exatlon” (Kanal D), filmată în Republica Dominicană, însă visul ei de a deveni câștigătoare s-a năruit după accidentarea de pe terenul de fotbal.