Anda Adam face chef cu 300 de invitați, la botezul bebelușei ei

12-13-vedetxczxce-anda-botez.jpg

Anda Adam, alături de soț, de fiică și de nașul micuței, George Papagheorghe (în mijloc)
Citeste tot despre: 

După ce anul trecut a făcut o nuntă princiară și a devenit mămică de fetiță, solista Anda Adam (35 de ani) continuă seria evenimentelor speciale din familia ei și în 2016.

De data aceasta, cu botezul micuței Evelin, fiica ei și a lui Sorin Niculescu (28 de ani), pe care a adus-o pe lume la începutul lunii decembrie. Cei doi au stabilit deja data creștinării, locul, dar și lista invitaților. ”O vom boteza pe Evelin pe 15 mai. Este cald și frumos. Nașii lui Evelin sunt prietenii noștri de familie, Ramona și George Papagheorghe, iar cheful îl vom organiza la Restaurant Aristocrat. În rest, nu am mai stabilit nimic, încercăm să ne mișcăm repede pentru că au mai rămas doar două luni”, ne-a spus Sorin, soțul Andei Adam. Se zvonește că numărul invitaților la petrecerea de botez va fi la fel de mare ca și cel de la nuntă, adică în jur de 300 de persoane.

loading...

Citește și

  • anda adam cheala

    E gravidă în opt luni, mai are puţin şi naşte, dar nu asta e cea mai mare problemă a Andei Adam. Părul – sau mai bine-zis lipsa lui – îi dă bătăi... de cap. Marţi seară, la un eveniment, celor prezenţi nu le-a venit să creadă ce au văzut şi s-au întrebat pe bună dreptate: Anda Adam a chelit?

  • anda adam carucior fetita cadou mama america

    Anda Adam îşi va plimbă fetiţa cu un cărucior parcă desprins din filmele ştiinţifico-fantastice. Artista a primit cadou de la mama ei un cărucior care o va salva pe artistă de manevre suplimentare. Acesta se pliază şi se desface singur, printr-o singură apăsare de buton.