Anda Adam este a zecea vedetă care participă la Exatlon!

Anda Adam a fost cerută de soţie de noul ei iubit?

anda adam bucharest fashion week
Anda Adam
FOTO: Arhiva personală

În 7 ianuarie începe noul reality show „Exatlon”, de la Kanal D, în care 10 vedete şi 10 oamnei obişnuiţi se bat pentru premiul de 100.000 de euro! Cea mai nouă vedetă şi ultima care li s-a alăturat celor din emisiune este Anda Adam.

Solista Anda Adam li s-a alăturat celorlate nouă vedete care vor pleca în Republica Dominicană pentru a participa la reality showul „Exatlon”, care va începe în 7 ianuarie la Kanal D.

Solista va pleca alături de Claudia Pavel (Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiții olimpice și europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță și actor cunoscut, Giani Kiriţă - fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbiţă, luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prințesa Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial și european, și Andrei Stoica, campion mondial la kickboxing, categoria heavyweight.

Cei zece magnifici vor fi nevoiți să treacă prin probe de foc și să înfrunte zi de zi echipa redutabilă formată din concurenți non-vedetă, femei și bărbați, cu toții la fel de preocupați de activitățile sportive,  persoane care au fost selectate pe sprânceană la un casting riguros. Fiecare dintre concurenții amintiți este pregătit fizic și psihic să facă față provocărilor unui concurs dur ce se va  desfășura aproape în timp real, sub ochii telespectatorilor din România, în peisajul exotic din Republica Dominicană, și să câștige marele premiu de 100.000 de euro. 

Loading...