Anda Adam a revenit la silueta dinainte de sarcină! Se pozează sexy la sală

anda_adam.jpg

anda adam
Anda Adam (36 de ani)
foto: Arhiva Personală

A închis gura târgului! Cu luni bune înainte să anunțe sarcina, dar și după ce a născut, Anda Adam (36 de ani) a fost intens criticată pentru kilogramele în plus acumulate.

Ba că are burtă, ba că e prea dolofană, toată presa mondenă a atacat-o în fel și chip în ultima perioadă. Probabil cuvintele dure spuse la adresa ei au motivat-o și au ambiționat-o, pentru că Anda Adam a revenit în forță! A lucrat intens la sala de fitness, iar rezultatele sunt uimitoare.

anda_adam_patratele.jpg

anda adam patratele
Anda Adam (36 de ani) lucrează intens la sala de fitness pentru a-și tonifia trupul
foto: Arhiva Personală

 

Nu numai că talia i s-a subțiat, însă mușchii abdominali au început să iasă în relief, și nu se oprește aici! Vedeta și-a expus pătrățelele la sală, unde se antrenează într-o bustieră cu buricul la vedere. Iar ca să le arate prietenilor virtuali că este o mămică sexy, Anda s-a pozat în oglindă și a publicat fotografia pe profilul personal.

„Pătrățelele au revenit! Dragele mele, pentru cele care mi-au scris că au devenit mămici și sunt îngrijorate în urma faptului că nu mai pot avea un trup lucrat și modelat ca înainte, vă spun că dacă aveți ambiție, faceți sport și țineți o dietă echilibrată și sănătoasă, veți avea și rezultate. Și eu mai am mult de muncit, dar nu mă las! Haideți, știu că poate fata”, a scris Anda Adam, în dreptul imaginii.

Loading...
 
 

Citește și

 • anda adam

  După ce s-a căsătorit și a devenit mămică, viața Andei Adam s-a îmbunătățit considerabil. Fericită pe plan personal și profesional, Anda se împarte cu succes între micuța ei de aproape trei luni și concerte.

 • anda adam xonia

  Xonia și Anda Adam sunt bune prietene și unele dintre cele mai sexy prezențe din peisajul muzical românesc. Blondele petrec deseori timp împreună, atunci când programul încărcat le dă voie. Mai mult, Xonia a fost și una dintre domnișoarele de onoare de la nunta Andei cu Sorin, din urmă cu un an.

 • botez anda adam

  Anda Adam (36 de ani) și soțul ei, Sorin Andrei (29 de ani) își botează duminică (15 mai) fetița în vârstă de aproape șase luni.

 • anda adam

  Cunoscută pentru fizicul ei de invidiat și pentru pasiunea pentru sport, Anda Adam (35 de ani) a fost luată prin surprindere de o fotografie a unei tinere care pare că îi este soră geamănă.

 • anda adam evelin

  Anda Adam este mamă, soție și o artistă împlinită. Cariera îi merge din plin, iar minunata sa familie este sprijinul de care avea nevoie și elementul care o face să fie în punctul în care mereu și-a dorit. Mai mult, deși tocmai a botezat-o pe micuța Evelin, vedeta nu-și neglijează deloc cariera. Ba din contră.

 • Anda Adam şi soţul ei, Sorin Andrei, au început deja pregătirile pentru creştinarea micuţei Evelin, în vârstă de aproape 4 luni. Ceremonia va avea loc pe 15 mai, la un restaurant de lux din Bucureşti, care pentru acea zi specială va fi transformat într-un adevărat parc de distracţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1