Anda Adam are acum sâni de infarct! Ți-o amintești fără silicoane?

anda_adam_1_main.jpg

anda adam
Cântăreței Anda Adam îi priește maternitatea
foto: arhiva personală

Maternitatea și silicoanele au făcut minuni pentru Anda Adam (35 de ani). Vedeta afișează un decolteu spectaculos, iar fanii sunt în extaz. Cântăreața nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-a mărit bustul nu o dată, ci de două ori. Anda este, de altfel, una din puținele vedete care au pozat în Playboy și înainte, și după operația de mărire a sânilor.

Anda Adam este o mămică foarte activă. Cântăreața a născut la sfârșitul anului 2015, chiar în ziua de Sfântul Andrei (30 noiembrie), și a urcat pe scenă o lună mai târziu, pentru concertele de Revelion. Conturile vedetei de pe rețelele sociale sunt, de asemenea, actualizate aproape zilnic, cu imagini din viața ei de mamă, dar și cu fotografii artistice, din care ne zâmbește cântăreața într-o formă fizică de invidiat.

Fanii au remarcat că maternitatea îi priește din toate punctele de vedere. Artista și-a revenit spectaculos după ce a născut, singurii martori ai schimbării radicale din viața Andei fiind sânii vedetei, care, iertată să ne fie indiscreția!, par mai obraznici ca niciodată. Cea mai recentă imagine postată de Anda arată un bust impresionant, abia ținut în frâu de sutien.

anda_adam_1.jpg

anda adam
Anda Adam, mândră de bustul de mămică
foto: arhiva personală

 

Anda nu a fost însă întotdeauna atât de spectaculoasă în zona bustului. Dimpotrivă, la lansare, vocea a bătut de departe fizicul. Asta n-a împiedicat-o, totuși, pe artistă să pozeze goală în Playboy, în 2000.

anda-adam-martie2000.jpg

anda adam playboy
Anda Adam, într-un pictorial pentru Playboy, 2000
foto: Playboy

 

Doi ani mai târziu, cu bustul mărit artificial, Anda Adam apărea din nou în paginile revistei pentru bărbați, într-un pictorial fierbinte. Tot atunci, artista mărturisea că își doreste un copil cât mai repede, maximum la vârsta de 25 de ani, pentru că „diferenţa de vârstă cât mai mică dintre mamă şi copil este un adevărat atu“.

anda_adam_playboy_3.jpg

anda adam playboy
Anda Adam, într-un pictorial pentru Playboy, 2002
foto: Playboy

 

Viața avea însă alte planuri pentru Anda, iar dorința artistei s-a împlinit zece ani mai târziu decât fusese programat.

Silicoanele au întregit  imaginea artistei timp de 10 ani, până în 2012, când Anda a decis să le schimbe, cu unele mai generoase, pentru că cele vechi ”îi rămăseseră mici”. În urma activității fizice intense a cântăreței, la sala de forță, pectoralii își măriseră volumul, iar silicoanele se deplasaseră și arătau ciudat.

anda_adam_silicoane_noi.jpg

anda adam
Anda Adam, cu noile silicoane, la începutul anului 2013
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

  • Anda Adam (35 de ani) a născut o fetiţă, prin cezariană, luni (30 noiembrie). Micuţa Evelin a venit pe lume la o clinică privată şi este perfect sănătoasă. Solista a fost însoţită la spital de soţul ei, Sorin Andrei Nicolaescu (29 de ani).

  • Anda Adam

    Anda Adam (35 de ani) se pregăteşte cu emoţie pentru venirea pe lume a primului ei copil. Deşi “barza” ar trebui să sosească spre sfârşitul săptămânii viitoare, artista încă nu s-a decis dacă va naşte natural sau prin cezariană. Certe sunt însă două lucruri: a renunţat la ideea de a naşte peste hotare şi va reveni pe scenă în noaptea dintre ani.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1