Anda Adam, Andra şi Corina: Votează ţinutele lor de la Media Music Awards!

Citeste tot despre: 

Cel mai important eveniment muzical al acestei toamne se apropie cu paşi repezi. Vorbim de Media Music Awards. Cu acest prilej, revista OK! te provoacă să votezi, până vineri, 29 august, trei dintre ţinutele tale preferate din cadrul show-urilor trecute. Am comparat, aşadar, ţinutele purtate de Anda Adam, Andra şi Corina anul trecut cu cele alese de aceleaşi artiste, în 2012. Voi decideţi în ce an s-au îmbrăcat mai bine aceste vedete.

Ediția din acest an a galei de premii Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie, la Sibiu. Acolo, cei mai de succes artiști ai momentului vor urca pe scena impozantă ridicată în Piața Mare a orașului pentru a fi premiați sau a cânta live piesele consacrate în ultimul an ori, în premieră, melodii noi cu potențial de a ajunge hituri naționale.

Anul trecut, peste 30.000 de oameni au urmărit show-ul în Piața Mare și alte câteva milioane au vizionat în direct, sau în reluare, ceremonia la TV sau pe internet.

Anul acesta, este de așteptat ca în fața scenei să fie prezenți și mai multi oameni, ținând cont că, de această dată, intarea este liberă. Media Music Awards devine singura gală de premii muzicale din România la care accesul publicului este gratuit, organizatori dorind să le ofere tuturor iubitorilor muzicii ocazia să își vadă nestingherit artiștii favoriți.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1