Anca Ţurcaşiu: «Vom avea în familie un inginer de avioane»

Odraslele vedetelor sunt pe jar vara aceasta. După ce au terminat cu Bacalaureatul, absolvenţii de liceu nu sunt cu gândul la vacanţă, ci la viitorul lor. Băiatul lui Bittman s-a înscris la trei facultăţi, iar flăcăul Ancăi Ţurcaşiu ştie deja ce meserie va avea.

”Ani de liceu, când ţii soarele în mână şi te crezi legendar Prometeu”- aşa cântau la final de an copiii vedetelor. Iată că după ce au stat cu emoţii în aşteptarea rezultatelor de la Bacalaureat, acum sunt din nou cu sufletul la gură pentru că mai au un pas de trecut. Este vorba despre examenul de admitere la facultate, iar Dan Bittman (55 de ani), Anca Ţurcaşiu (47 de ani), Maia Morgenstern (55 de ani) şi Adrian Minune (42 de ani) sunt doar câţiva dintre părinţii care stau ca pe ghimpi.

Radu Ţurcaşiu vrea să facă şi cursuri de pilot

Radu, băiatul Ancăi Ţurcaşiu, îşi doreşte să lucreze în aviaţie. După ce a obţinut media generală 8,78 la Bac, cu nota 10 la Matematică, tânărul a dat fuga la mare unde s-a angajat ca ospătar la un restaurant. Mama lui este mândră de el. ”Radu e un băiat bun. A dat la «Inginerie Aerospaţială» din cadrul Politehnicii, o să iasă inginer în aviaţie. Îi place mult partea aceasta. După facultate, cel mai probabil, va face o şcoală de piloţi, ca să ajungă pilot”, a declarat Anca Ţurcaşiu, pentru Click!

Radu munceşte ca ospătar ca să-şi cumpere maşină

Deşi ar putea sta liniştit pentru că părinţii ar putea să-i satisfacă orice moft, Radu este independent financiar. După ce a dat Bacalaureatul, tânărul în vârstă de 19 ani s-a angajat la un hotel din Mamaia, unde lucrează ca ospătar. Băiatul Ancăi Ţurcaşiu îşi doreşte o maşină, aşa că strânge bănuţ cu bănuţ pentru a-şi îndeplini visul. Nu este singur, căci în locaţia respectivă lucrează pe perioada verii şi mama lui, care animează seară de seară turiştii.

Nicole Cherry vrea doar diplomă

 

Îndrăgita cântăreaţă Nicole Cherry pare să facă facultatea doar pentru diplomă. Ea ştie deja că va îmbrăţişa aceeaşi meserie: cântatul! ”Încă nu s-a înscris la facultate, mai e timp. Cert este că nu vrea actorie sau muzică. O să-şi aleagă un profil mult mai digerabil care să-i ofere un program flexibil. La Nicole lucrurile s-au aranjat din punct de vedere profesional. Acum ea trebuie să muncească”, ne-a spus tatăl solistei care a obţinut media 8,25 la examenul de maturitate.

Fiica Maiei Morgenstern pleacă la Cluj

 

Cabiria, fata Maiei Morgenstern, vrea să plece din Bucureşti, după ce a luat 9,30 la Română, 10 la Matematică şi 8,80 la Informatică. ”Ea a optat pentru o facultate din Cluj. Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că nu vreau să-i creez emoţii”, ne-a spus celebra actriţă.

Fiica lui Minune se vrea economistă

 

Fiica cea mare a manelistului Adrian Minune a ales Managementul din cadrul ASE, deşi iniţial voia la Actorie. Carmen a luat 7,38 la Bac.

Alex Bittman s-a înscris la trei facultăţi

2-3-neatza-alex-bittman123.jpg

Ziua, îşi ajută tatăl pe balta de la Sulimanu

 

În schimb, băiatul cel mare al lui Bittman, Alex, s-a înscris la trei facultăţi, după ce a obţinut media 7,36 la Bac. ”Băiatul meu s-a înscris la Româno-Americană, la Biochimie şi încă una pe care nu o ştiu încă. S-a dus azi să dea examen, dar din toate trei va alege doar una. L-am sfătuit că dacă a luat 9,50 la Biologie la Bac să meargă pe profilul ăsta. Dar important este să facă ce-i place lui, nu ce vor părinţii, sau ce spune lumea”, a explicat rockerul formaţiei Holograf.

2-3-neatza-alex-bittman-dj.jpg

Noaptea, Alex pune muzică în cluburi
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1