Anca Țurcașiu nu îmbătrâneşte! A fost cea mai elegantă naşă de cununie

turcasiu.jpg

anca turcasiu
Anca Țurcașiu, veșnic elegantă și frumoasă, indiferent ce ținută poartă
Foto: Facebook

Anca Țurcașiu (47 de ani) și soțul ei, Cristian Georgescu (49 de ani), au fost nași de cununie pentru un cuplu de prieteni, iar evenimentul a fost un moment prielnic pentru cântăreață să-și pună în valoarea eleganța, care încă n-a părăsit-o.

Anca Țurcașiu a publicat pe contul său de Facebook mai multe fotografii de le cununia prietenilor, însă principala atracție a imaginilor a fost cu siguranță, cântăreața, care a fost foarte elegantă într-o rochie roșie, lungă până în pământ, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Anca Țurcașiu a format o pereche deosebită alături de soțul său, părând un cuplu model pentru proaspeții însurăței, pe care i-au cununat: „Ziua cea mare pentru Elena și Alex Ursu (cei pe care i-au cununat, n.r.). să le fie viața plină de iubire! Noi le vom fi mereu alături!”, le-a urat Anca Țurcașiu finilor.

anca turcasiuZoom
Anca Țurcașiu, extrem de elegantă și sexy într-o rochie lungă
Foto: Facebook

Cântăreața l-a cunoscut pe medicul stomatolog Cristian Georgescu în Statele Unite, la scurt timp după nefericita relație pe care a avut-o cu Gheorghe Gheorghiu. Anca și Cristian au împreună un băiat, pe nume Radu, în vârstă de 18 ani, care își dorește să devină avocat.

anca turcasiuZoom
Anca Țurcașiu și soțul său, un cuplu model pentru proaspeții însurăței pe care i-au cununat
Foto: Facebook
loading...

Citește și

  • anca turcasiu happy channel

    Se spune că o nouă iubire o vindecă pe cea veche şi chiar aşa s-a întâmplat şi în viaţa Ancăi Ţurcaşiu. Solista a împlinit pe 6 iunie 18 ani de căsnicie cu medicul Cristian Georgescu, dar puţini ştiu că ea a intrat în această relaţie după un eşec în dragoste cu Gheorghe Gheorghiu. Nimeni altul decât colegul ei de breaslă.

  • Anca Ţurcaşiu, Adrian Enache, Silvia Dumitrescu şi Nico sunt mândri nevoie-mare de moştenitorii lor. Zilele acestea, în casa Ancăi Ţurcaşiu a fost mare sărbătoare, căci fiul ei, Radu Cristian, şi-a serbat majoratul. Deşi este talentat la muzică, acesta îşi doreşte să studieze ”ingineria spaţială”.