Anca Ţurcaşiu, apariție ravisantă la trei luni de la divorț: "E sănătos să îți dai o pauză"

anca-turcasiu.jpg

anca turcasiu
Anca Țurcașiu a suferit enorm în momentul despărțirii de cel care i-a fost soț, dar acum și-a revenit în cea mai bună formă
foto: arhivă personală

Cântăreaţa Anca Ţurcaşiu (50 ani) a revenit la viaţă, la trei luni după divorţul dureros de medicul stomatolog Cristian Georgescu (52 ani). Recentul mesaj, postat de artistă pe Facebook, este plin de optimism, semn că rănile ei sufleteşti încep, încet-încet, să se închidă.

anca-turcasiu.jpg

anca turcasiu la 3 luni de la divort
Anca Țurcașiu a revenit spectaculos la 3 luni de la divorț
foto: arhivă personală

Celebra solistă Anca Ţurcaşiu şi-a anunţat fanii că se simte bine, după o lungă pauză de la viaţa mondenă: “E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”.

79_1.jpg

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu s-au despărţit după 22 de ani

Ultima ei postare, de acum trei luni, anunţa însă drama prin care trecea: “Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului”.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, îndrăgostit de o altă femeie

78_5.jpg

Fostul soţ, în compania unei blonde
Foto: cancan.ro

Între timp, Cristi, cu care Anca are un băiat, pe Radu Georgescu (21 de ani), şi-a refăcut viaţa sentimentală, fiind îndrăgostit de o blondină-focoasă, alături de care a fost surprins de paparazzi, într-un mall bucureştean.  Solista, care toată vara a cântat pe Litoral, s-a mutat din căminul conjugal şi şi-a achiziţionat un apartament în zona Panduri din Capitală, aproape de locuinţa în care a stat împreună cu fostul soţ, de profesie medic stomatolog. În lipsă de spectacole, la vreme de pandemie, Anca Ţurcaşiu a anunţat că va ţine cursuri despre Arta comunicării şi ţinuta în societate, care se vor desfăşura la Corbeanca, pentru copiii cu vârsta până în 14 ani.

Loading...
 
 

Citește și