Anca Surdu, sportiva sexy de la Exatlon are un iubit celebru. Ce spune despre emisiune

editia_6_exatlon_1.jpg

Anca Surdu, Exatlon, cine este iubitul Ancai Surdu, Silviu Pasca, Kanal D, reality-show
Anca Surdu este concurent de bază în echipa "Faimoşilor"
foto: Kanal D

Din 7 ianuarie, de când o vedem la „Exatlon”, reality-show-ul cu audienţe uriaşe de la Kanal D, Anca Surdu îşi depăşeşte toate limitele fizice în echipa „Faimoşilor”. Cel mai mare susţinător al ei este însă acasă, în România, în faţa micului ecran. Click! îţi spune cu cine se iubeşte sportiva sexy şi ce spune norocosul despre participarea ei la show-ul din Republica Dominicană.

Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, a acceptat să plece în ianuarie în Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality- showul „Exatlon”, de la Kanal D. „Sunt conştientă că voi avea adversari redutabili, dar sunt pregătită să le fac faţă”, spune fosta sportivă de performanţă, în prezent antrenor de fitness. Anca a lăsat acasă nu numai rude şi prieteni, dar şi un iubit celebru. Este vorba despre Silviu Paşca, fost concurent la „Vocea României” (PRO TV), actual membru de încredere al echipei lui Smiley, la „HaHaHa Production”. Pe Silviu Paşca l-am întâlnit recent la concertul de la Teatrul Naţional – Sala Pictura, unde a avut loc evenimentul „MCulture by Damian Draghici #nakedtruth”, şi unde a interpretat piesa „Ochii tăi”.

13962930_425612177609131_9042844140956069098_o.jpg

Anca Surdu, Exatlon, cine este iubitul Ancai Surdu, Silviu Pasca, Kanal D, reality-show
Silviu Paşca şi Anca Surdu au o relaţie de doi ani
foto: arhivă personală

„Avem multă treabă, înregistrări, concerte, sunt multe de făcut. Acum am terminat de repetat pentru acest concept, dar vor urma şi altele, vom face videoclipuri la piesele acestea. Eu mai am filmări, concerte, reclame”, ne-a povestit Silviu Paşca. Solistul ne-a povestit şi despre relaţia lui cu Anca Surdu, de la „Exatlon”, pe care o urmăreşte cu plăcere de fiecare dată, din faţa micului ecran. “Anca e iubita mea de 2 ani. Cred că dacă mi-aş pune ambiţia aş face faţă şi eu acolo, dar în ritmul meu. Să termin circuitele, dar în timpul meu, pentru că eu sunt ardelean comod. E greu fără ea, e departe, dar e bine pentru ea că e acolo. Sper să se descurce la fel de bine şi în continuare. Am încurajat-o să meagă acolo. Îmi place mult emisiunea, iar când nu e la noi mă uit pe YouTube, la cele din Mexic. Dacă ar fi să aleg între fotbal sau Exatlon, eu m-aş uita la Exatlon, negreştit”, ne-a povestit, în exclusivitate, Silviu Paşca.   

Loading...

Citește și

  • foto

    Competiția Exatlon, de la Kanal D, devine din ce în ce mai acerbă. 10 vedete și 10 oameni cu meserii obișnuite au intrat într-o confruntare unică, în care se folosesc atât de abilitățile fizice, cât și de strategii pentru a-și învinge adversarii și a câștiga marele titlu. În urma provocărilor de până acum, echipa vedetelor a reușit să strângă suficiente puncte astfel încât să fie sigură că nici măcăr un membru nu va fi eliminat din competiție.

  • cream exatlon

    Presiunea competiţiei Exatlon de la Kanal d atinge cote maxine şi îi face pe concurenţi irascibili! Prima care a cedat este Claudia Pavel. Cântăreaţa, care a avut de la început probleme medicale în Republica Dominicană, a intrat acum în conflict direct cu o concurentă de la echipa adversă. Cele două şi-au aruncat cuvinte grele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1