Anca Surdu a părăsit competiția Exatlon din cauza problemelor medicale

Cosmin Cernat, moderatorul emisiunii Exatlon le-a făcut un anunț trist membrilor echipei Faimoșilor. Anca Surdu va părăsi competiția Exatlon din cauza problemelor medicale.

Prezentatorul tv a declarat că nimeni nu trebuie să se îngrijoreze deoarece nu sunt probleme foarte mari cele cu care se confruntă membra echipei Faimoșilor.
"Am o veste despre Anca Surdu. Din cauza unor probleme de sanatate care nu sunt mari, nu vreau sa ingrijorez telespectatorii, Anca Surdu nu va mai continua competitia aici la Exatlon", a spus Cosmin Cernat.

Diana Bulimar știa despre problemele ei dermatologice și a încurajat-o să părăsească competiția și a ales să poarte tricoul ei.

"Ea mi-a spus despre problemele ei dermatologice, am incurajat-o. Astazi eu port tricoul ei, ea va ramane in sufletele noastre", a declarat Diana Bulimar.

Loading...
 
 

Citește și

  • FOTO

    Echipa României a disputat în cadrul ediţiei "Exatlon" din seara de 3 martie al doilea meci împotriva echipei Turciei. Competiţia a fost una acerbă întrucât ambele echipe au dorit să demonstreze că pot câştiga, iar nervii au fost întinşi la maxim. După primul meci, în urma căruia echipa României a ieşit victorioasă, fanii grupului advers au contestat meritele românilor şi i-au acuzat de lipsă de fair play.

  • Anca Surdu, Exatlon, cine este iubitul Ancai Surdu, Silviu Pasca, Kanal D, reality-show

    Din 7 ianuarie, de când o vedem la „Exatlon”, reality-show-ul cu audienţe uriaşe de la Kanal D, Anca Surdu îşi depăşeşte toate limitele fizice în echipa „Faimoşilor”. Cel mai mare susţinător al ei este însă acasă, în România, în faţa micului ecran. Click! îţi spune cu cine se iubeşte sportiva sexy şi ce spune norocosul despre participarea ei la show-ul din Republica Dominicană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1