Anca Surdu, nemulțumită de producția Exatlon: «Nu știu de ce nu s-au dat»

untitled.png

foto
Anca Surdu a părăsit competiţia din cauza unor probleme de sănătate
Foto:Arhivă personală

Anca Surdu a ajuns de aproximativ o săptămână în ţară, după ce a fost nevoită să părăsească competiţia Exatlon din cauza unor probleme de sănătate. Una dintre cele mai puternice membre ale echipei Războinicilor a fost invitată în platoul Wowbiz pentru a vorbi despre motivul care a determinat-o să se retragă din concurs, dar şi despre întreaga experinţă din Republica Dominicană.

Anca Surdu a povestit că a trăit momente de neuitat alături de echipa sa şi că emisiunea i-a oferit un prilej de a se cunoaşte mai bine. Sportiva a mărturisit care a fost cel mai important premiu oferit în timpul competiţiei, iar răspunsul nu a fost mâncarea, aşa cum cei care urmăresc emisiunea s-ar fi aşteptat. "Cel mai greu a fost când am pierdut premiul care ne oferea posibilitatea să comunicăm cu familia. Am plâns când m-am uitat la emisiune, m-a făcut să mă gândesc cum aș fi reacționat și eu dacă eram acolo și citeam scrisorile de la familie”. 

Anca a dezvăluit care a fost motivul principal pentru care parcursul său în emisiunea plină de suspans şi spirit competitiv a trebuit să se oprească prematur. „Și momentul în care am avut alergia a fost dificil. Înainte să plec, cu vreo 3 săptămâni sau o lună, mi-au apărut întâi pe frunte, apoi pe toată fața, niște bubițe și care s-au transformat în niște bube foarte mari. S-au extins și pe piept, nu puteam dormi noaptea… mi s-a spus că motivul e soarele, de la medici. Eu am tenul deschis și probabil de asta. Acum sunt mai bine, sper să îmi treacă complet”, a spus Anca Surdu.

13962930_425612177609131_9042844140956069098_o.jpg

Foto
Anca şi Silviu formează un cuplu de aproximativ doi ani
Foto:Arhivă personală

În plus, ea a dezvăluit că anumite clipe din timpul parcursului său nu au fost difuzate şi că nu înţelege care este cauza pentru care producătorii au ales să le omită. „Nu știu de ce nu s-a dat, am avut un întreg moment în care mi-am luat rămas-bun de la colegi, am plâns, a fost greu", au fost cuvintele acesteia. 

Cel mai mare susţinător al său a fost Silviu Paşca, iubitul care a aşteptat-o acasă şi care a urmărit cu emoţie fiecare ediţie Exatlon. “Anca e iubita mea de 2 ani. Cred că dacă mi-aş pune ambiţia aş face faţă şi eu acolo, dar în ritmul meu. Să termin circuitele, dar în timpul meu, pentru că eu sunt ardelean comod. E greu fără ea, e departe, dar e bine pentru ea că e acolo. Sper să se descurce la fel de bine şi în continuare. Am încurajat-o să meagă acolo. Îmi place mult emisiunea, iar când nu e la noi mă uit pe YouTube, la cele din Mexic. Dacă ar fi să aleg între fotbal sau Exatlon, eu m-aş uita la Exatlon, negreştit”, a povesit Silviu Paşca. 

 

Loading...

Citește și