Anca Sigartău este dependentă de bicicletă FOTO EXCLUSIV

anca sigartau

anca sigartau dependenta bicicleta vara
Anca Sigartău şi-a parcat bicicleta în loc nepermis
Foto BLITZ
Citeste tot despre: 

Actriţa Anca Sigartău (47 de ani) a fost întotdeauna o fire liberă şi nu a pus preţ niciodată pe gura lumii! La fel s-a întâmplat şi zilele trecute, când şi-a parcat bicicleta în loc nepermis.

Zilele trecute, aceasta a fost surprinsă în timp ce se plimba pe bicicletă, prin centrul Bucureştiului, fără să îi pese de privirile curioase ale celor din jur. Îmbrăcată sobru, în haine de culoare închisă, Anca Sigartău a făcut senzaţie printre bucureşteni, care întorceau capul după ea, pentru a o admira pe actriţa nonconformistă.

Anca Sigartău şi-a parcat bicicleta în loc nepermis - Vezi Galerie Foto!

 • anca sigartau dependenta bicicleta vara
  Anca Sigartău şi-a parcat bicicleta în loc nepermis
  Foto BLITZ
 • anca sigartau dependenta bicicleta vara
  Anca Sigartău a dat volanul pe ghidon
  Foto BLITZ
 • anca sigartau dependenta bicicleta vara
  Anca Sigartău merge deseori pe bicicletă, fiind o fire nonconformistă
  Foto BLITZ
 • Maximize

1/3

Cum a dat puţin căldura, Anca Sigartău a dat volanul pe ghidon. Artista este deja recunoscută pentru pasiunea pe care o are pentru biciclete, aceasta fiind văzută vară de vară mergând pe bicicletă.

Anca Sigartău îşi creşte singură cei trei copii

sigartau.jpg

anca sigartau dependenta bicicleta vara
Anca Sigartău este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la noi din ţară
Foto: Arhivă personală

 

Anca Sigartău a fost căsătorită cu tunisianul Tito Abaab, împreună cu care are trei copii. Cei doi s-au despărţit în urmă cu mai bine de 17 ani.

Mamă singură, Anca Sigartău a fost şi este foarte admirată atât pe scenă, cât şi pentru lupta ei de a asigura familiei un trai bun, implicându-se într-o mulţime de proiecte. Mariajul a marcat-o foarte mult, întrucât, după ce i-a dăruit trei copii – Sonia (24 de ani), Teodor (21 de ani) şi Iosif (19 ani), a ajuns la divorţ la vârsta de 30 de ani.

anca sigartau tito.jpg

anca sigartau dependenta bicicleta vara
Anca Sigartău s-a despărţit de fostul soţ în urmă cu 17 ani. În imagine - Tito Abaab, alături de fiica lor, Sonia
Foto BLITZ

 

Fostul soţ, Tito Abaab, a terminat Facultatea de Medicină şi s-a specializat în ginecologie, lucrând pentru Spitalul Filantropia din Capitală. Nu a profesat mult, însă, pentru că, în urmă cu şapte ani, şi-a făcut propria afacere. Abaab nu a pierdut legătura cu cei trei copii ai săi şi nici cu Anca Sigartău.

Anca Sigartău a fost şi este o mamă demnă, exemplară

Anca Sigartău a vorbit, în câteva rânduri, pentru reporterii Click! despre cum se descurcă să crească singură trei copii. Actriţa a spus că nu se consideră o mamă eroină şi că e mândră de copiii săi, pe care şi i-a dorit foarte mult.

„Nu sunt o mamă eroină. Mamele eroine sunt femeile cu 10 copii. Eu am trei copii şi sunt bucuroasă că am trei copii. Mi i-am dorit foarte mult. Am un copil olimpic pe ţară şi o fiică, Sonia, care a terminat prima Facultatea", a mărturisit, emoţionată, Anca Sigartău pentru Click!

loading...
Loading...

Citește și