Anca Serea și Adi Sînă și-au sărbătorit băiețelul! Noah a împlinit șapte ani

anca-serea-baietel-zi-de-nastere.jpg

Anca Serea și Adi Sînă și-au sărbătorit băiețelul, care a împlinit 7 ani
Foto: Arhivă personală

Anca Serea, însărcinată în ultimul trimestru cu al șaselea copil, s-a pus pe sine pe locul doi și s-a distrat alături de băiețelul ei, Noah, care a împlinit 7 ani. Deșii viitoarea mămică se confruntă, probabil, cu probelemele specifice sarcinilor, aceasta nu prea are timp să își ia „zile libere” de la viața de familie, având în vedere că ea și partenerul ei de viață, Adi Sînă, cresc împreună nici mai mult nici mai puțin de 5 copii, urmând în curând să vină pe lume și al șaselea.

Anca Serea și Adi Sînă l-au sărbătorit pe Noah, care a împlinit 7 ani

Anca Serea i-a organizat băiețelului ei o petrecere de neuitat, alături de familie și prieteni, iar Noah a împlinit șapte ani într-un loc distractiv la care visa de ceva vreme, un spațiu de joacă cu tobogane, orăș în miniatură, jocuri mecanice și scenă cu animatori și mascote. Noah i-a avut alături pe cei patru frați ai săi, precum și pe cei mai buni prieteni, însă nici viitoarea mămică nu a lipsit de la eveniment, dorind să îi fie alături fiului ei în această zi specială. 

Invitații s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar, iar în spațiul de joacă atmosfera a fost întreținută de o zână „din povești” și de mascota Miramagica, ei dând startul la tot felul de jocuri și provocări distractive, care i-au amuzat pe cei mici. 

anca-serea-familie.jpg

Noah a avut toată familia alături la petrecerea organizată cu ocazia zilei lui de naștere
Foto Instagram

După o porție sănătoasă de joacă, copiii s-au restras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon. „A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi la petrecerea lui Noah. Le mulțumim tuturor că ne-au fost alături. Am făcut, în sfârșit o poză în care suntem toți 8. Am avut petrecerea perfectă”, a declarat Anca Serea. Vedeta este însărcinată și va deveni mamă pentru a șasea oară în aproximativ trei luni. 

anca-serea-baietel-petrecere.jpg

Noah a primit multe cadouri pe placul lui
Foto Instagram

Ce nume va primi bebelușul Ancăi Serea 

Anca Serea şi Adi Sînă sunt extrem de fericiţi că familia lor se va mări în curând, iar David, Sarah, Noah, Ava şi Moise vor avea o surioară pe care au stabilit că o vor boteza Leeah. Dacă pentru a Anca va fi a șasea experiență de acest gen, pentru partenerul ei de viață este doar a patra. Din relația cu fostul ei soț, Filip Poplingher, decedat la 36 de ani, vedeta are doi copii, pe David (18 ani) şi pe Sarah (12 ani). Anca Serea e căsătorită de opt ani cu Adi Sînă și au împreună trei copii: Noah (7 ani), Ava (5 ani) şi Moise (3 ani). Peste patru luni însă, Adi Sînă va fi tătic pentru a patra oară.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • anca serea si fiul ei noah

    Anca Serea este însărcinată cu al şaselea copil şi îşi poartă cu mândrie burtica de gravidă. Fosta ştiristă arată ca şi cum s-ar pregăti să urce pe podiumul de modă, deşi sarcina ei este destul de avansată. Soţia lui Adrian Sînă este gravidă în 7 luni şi va aduce pe lume o fetiţă în această vară.

  • Anca serea si adi sana impreuna cu patru din cei cinci copii

    Fosta ştiristă Prima TV Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, se află din nou în centrul atenţiei pentru că va deveni mamă pentru a şasea oară, iar soțul Adi Sînă (42 de ani) e în culmea fericirii. Astfel, peste mai puțin de patru luni, Anca Serea şi Adi Sînă își vor mări din nou familia cu încă un membru, care de această dată va fi fetiţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1