Anca Serea se pregăteşte să nască azi! S-a internat în spital

anca-serea.jpg

Anca Serea
foto: arhiva personală

Anca Serea se pregăteşte să aducă pe lume cel de-al cincilea copil. Prezentatoarea tv trebuia să nască pe 20 aprilie, însă această dată a fost depăşită cu o lună, motiv pentru care bruneta s-a internat vineri dimineaţă în spital. Deşi iniţial a declarat că vrea să nască natural, Anca este obligată de împrejurimi să nască prin cezariană.

În sfârşit! Anca Serea şi-a anunţat prietenii virtuali că azi e ziua cea mare, ziua în care îl va naşte pe bebe Moise, după lungi aşteptări. Soţia lui Adi Sînă a decis să se interneze vineri în spital, pentru a naşte. Înainte să ajungă în sala de operaţie, bruneta a publicat un mesaj pe contul personal de Facebook, în care anunţa că urmează să nască: ''BRB (n.r. be right back/ revin imediat), nasc, doamne ajută!''.

Anca Serea este căsătorită cu Adrian Sînă şi cresc împreună patru copii. Moise va fi cel de-al cincilea lor moştenitor.    

anca-serea-sarcina.jpg

A avut o sarcină uşoară
foto: arhiva personală

 

Loading...

Citește și

  • anca serea copil bebe moise

    Anca Serea nu a născut nici acum. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv avea termen să-l aducă pe lume pe băieţelul ei la 20 aprilie, însă această dată a trecut demult, dar şi cele două săptămâni de după termen, luate în calcul de medici. Bruneta nu este îngrijorată că bebe Moise se lasă aşteptat, însă a început să resimtă din plin efectele sarcinii.

  • adi sina anca serea

    Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Anca Serea, frumoasa ştiristă de la Prima TV, va fi din nou mămică peste doar două luni. Bruneta, gravidă pentru a cincea oară, a născut până acum doar pe cale naturală şi deţine, fără dubiu, titlul de “mamă eroină în showbiz”.