Anca Serea s-a accidentat grav. Nu a putut participa la «Uite cine dansează»

anca.jpg

anca serea
Anca Serea nu a putut dansa
Foto: captură Pro Tv

Emisiunile de dans au marele dezavantaj că îi pot duce pe concurenți la accidentări grave. După ce în a doua ediție de la "Uite cine dansează", Dana Budeanu a fost nevoită să abandoneze, și luni, 20 martie, Anca Serea nu a putut dansa din cauza unei afecțiuni la menisc.

"Nici eu nu știu foarte sigur ce s-a întâmplat. M-a durut încă de marți, dar am zis că nu e nimic serios și am tot dus-o așa. Vreau să îmi cer scuze și să-i spun (partenerului ei, Nicolai Curnic, n.r.) că îmi pate rău. Eu știu că el e cel mai bun. Îi mulțumesc că și-a dat silința să mă învețe, chiar dacă știu că eu nu sunt cea mai talentată", a spus Anca Serea, cu lacrimi în ochi.

anca1.jpg

anca serea
Anca Serea, în lacrimi
Foto: captură Pro Tv

 

Aceasta a fost nevoită să stea pe un scaun, căci nu poate păși. Chiar dacă nu a dansat, regulile internaționale ale show-ului spun că un concurrent poate să nu danseze o emisiune dacă este accidentat, așa că speranțele Ancăi merg spre săptămâna următoare, chiar dacă afecțiunea ei pare una serioasă.

Marți, 21 martie, Anca va face un RMN pentru a vedea dacă este vorba despre o accidentare gravă la nivelul meniscului.

Loading...
 
 

Citește și

 • joseph hadad georgiana caita uite cine danseaza

  Luni, 20 martie, a avut loc a treia ediție a show-ului “Uite cine dansează”. Dacă în săptămâna precedentă, concurenții au avut de pus în scenă momente inspirate din filme celebre, de data aceasta, tema a fost stiluri tradiționale de dans din lumea întreagă.

 • anca serea pro tv uite cine danseaza lacrimi copii

  E greu să fii mamă de cinci copii, iar Anca Serea abia acum simte acest lucru! Fosta ştiristă de la Prima TV a izbucnirt în lacrimi la repetiţiile "Uite cine dansează", noul show de dans în care a fost cooptată, când coregraful i-a cerut să fie mai implicată şi să nu mai uite paşii. Vedeta a clacat în faţa cuvintelor dure şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile care i se înnodau în barbă.

 • adi sina anca serea

  Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Anca Serea, frumoasa ştiristă de la Prima TV, va fi din nou mămică peste doar două luni. Bruneta, gravidă pentru a cincea oară, a născut până acum doar pe cale naturală şi deţine, fără dubiu, titlul de “mamă eroină în showbiz”.

 • oana zavoranu

  A doua ediție din show-ul momentului, "Uite cine dansează", a avut loc luni, 13 martie. Gala a avut o temă specială: coregrafii inspirate din filme celebre, iar vedetele și dansatorii profesioniști au realizat un spectacol la superlativ.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1