Anca Serea a rememorat clipele grele din copilărie. A crescut doar cu mama

anca.jpg

anca serea
Anca Serea a rememorat clipele grele din copilărie
Foto: captură Pro Tv

Deși multă lume crede că vedetele s-au născut în puf, cele mai multe dintre ele au trebuit să muncească enorm pentru a ajunge unde sunt astăzi. Una dintre ele este Anca Serea, supranumită mama eroină a showbiz-ului. Cu cinci copii acasă și un soț care îi este alături la fiecare pas, concurenta de la "Uite cine dansează" se poate considera acum o norocoasă.

Chiar și așa, trecutul ei este unul zbuciumat. Și-a pierdut soțul cu care avea doi copii, din cauza unei boli grave, leucemia, dar mai înainte, pe când era doar un copil, s-a confruntat cu multe lipsuri. Anca a crescut în Tecuci și a fost crescută doar de mamă, pe care o și consideră modelul ei în viață. Femeia s-a sacrificat și chinuit pentru ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic.

"Eu am fost crescută doar de mama mea. Mi-aș dori să fiu la fel de bună ca ea. Nu știu dacă sunt. Mama este eroul meu din viața de zi cu zi. Când am crescut, lipsurile financiare erau destul de mari și de aceea am vrut să muncesc și să am grijă de familia mea. În 1999 am mers la un concurs de frumusețe, am câștigat niște bani și de frică să nu mi-i fure am stat cu rucsăcelul strâns la piept, în tren, și când am ajuns acasă, nu știam unde să-i ascund. De atunci am avut foarte multe contracte de muncă, reclame, am intrat și în televiziune, într-un timp scurt", a declarat fosta știristă de la Prima Tv în show-ul de dans de la Pro Tv. 

Vedeta crede că faptul că a crescut într-un oraș mic de provincie a fost ceea ce i-a insuflat valori după care se ghidează și astăzi: bunătatea, credința și dragostea pentru familie. Poate și de aceea Anca și-a construit o familie mare și frumoasă.

Loading...

Citește și