Anca Serea: „Nu am fost căsătorită niciodată!“

ancaserea_adi.jpg

anca serea adi sana copii
Anca Serea, fericită alături de logodnicul ei, Adi
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Deja mamă a patru copii, deşi nu o arată deloc, frumoasa Anca Serea (33 de ani) se iubeşte cu Adi Sînă (37 de ani) şi au decis să îşi unească destinele. Puţini sunt, însă, cei care ştiu că aceasta va fi o premieră, deoarece vedeta nu a mai fost căsătorită niciodată.

De patru ani, vedeta de televiziune Anca Serea formează un cuplu cu artistul Adi Sînă de la Akcent, împreună cu care are doi copii. Dintr-o relaţie anterioară, prezentatoarea mai are alţi doi copii, fără însă să fi fost măritată.

anca serea_anca.jpg

anca serea adi sana copii
Anca Serea, Adi Sînă, micuţul Noah, bebeluşul Ava Stephanie, Sarah şi David, cei doi copii mai mari ai Ancăi
Foto: Ok! Magazine

 

Anul acesta, Anca Serea şi Adi de la Akcent au hotărât să facă pasul cel mare. Invitată la Kanal D, la emisiunea prezentată de Teo Trandafir, Anca a ţinut să clarifice unele lucruri.

“Eu nu am fost măritată niciodată. Eu cu Filip am fost logodiţi în faţa Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasică. Nici acum nu voi îmbrăca rochia de mireasă, nu mi se pare musai. O să fie o ceremonie fără fast, fără mare tam-tam. Probabil că va fi în vară. Nu va fi o nuntă din aia din poveşti“, a spus Anca Serea, la Kanal D.

Anca Serea a rămas văduvă la doar 28 de ani

Puţini ştiu că frumoasa prezentatoare a emisiunii “Focus Sport” de la Prima TV a trecut printr-o dramă sfâşietoare. Anca Serea a rămas văduvă la 28 de ani, după ce soţul său, Filip Poplingher, a fost răpus de leucemie în 2010.

Din relaţia de 11 ani a celor doi au rezultat doi copii superbi: David şi Sarah. Vremea a vindecat rănile, iar la un an de la moartea soţului în viaţa Ancăi a apărut Adrian Sînă, liderul trupei Akcent.

Anca Serea s-a îndrăgostit de Adi când nu mai spera

“Nu mă gândeam că mă voi îndrăgosti. Viaţa m-a învăţat însă că suntem într-o călătorie plină de neprevăzut, iar Adi a venit în viaţa mea când aveam nevoie să mi se întâmple lucruri bune. M-a ajutat să traversez momentele grele cu bunătatea şi energia lui”, a mărturisit Anca Serea.

Cei doi se iubesc enorm şi au deja doi copii: Noah şi Ava Stephanie. Ştirista a recunoscut că relația cu Adi Sînă a venit în momentul în care nu mai credea că i se poate întâmpla ceva frumos. „Adi m-a cerut de două ori, ca să fie sigur. Ultima oară, la miezul nopţii, în data de 31 spre 1 ianuarie, când eram la un concert în Egipt“, a dezvăluit Anca Serea, în platoul emisiunii „Teo Show“.

„Nu am hotărât unde va fi nunta, dar vrem să fie aproape, pentru că am fobie de avion. Va fi o plecare, nu o nuntă. Poţi să te căsătoreşti la consulat“, a mai mărturisit Anca Serea, emoţionată.

Şi, dacă credeaţi că patru copii îi copleşesc, aflaţi că Anca Serea şi Adi îşi mai doresc încă un bebeluş. „Adi îşi doreşte foarte mult încă un copil, şi eu, dar deocamdată nu sunt însărcinată...“, a mai dezvăluit frumoasa brunetă, Anca Serea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1