Anca Serea a născut primul copil la 21 de ani. Ce băiat chipeş are vedeta!

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea formează un cuplu de 8 ani cu Adi Sînă şi a devenit mamă prima dată în urmă cu 17 ani
Foto: arhivă personală

Emoţii puternice o încearcă pe Anca Serea marţi (26 martie), ziua fiind una cu adevărat specială în familia ei. Vedeta tv îl aniversează pe cel mai mare dintre copii. Este vorba despre fiul ei, David, care a împlinit 17 ani şi s-a transformat într-un puşti cu lipici la fete.

Anca Serea (38 de ani), mămica eroină a showbiz-ului românesc, este o femeie admirată care după cinci sarcini a reuşit să-şi menţină silueta de fotomodel. Cel mai mare dintre copiii ei a împlinit 17 ani, iar distanţa de doar un an până la majorat parcă îi dă celebrei lui mame fiori. Retrăind momentele de la naşterea lui David, fosta ştiristă Prima Tv a publicat un mesaj emoţionant pe contul ei de Instagram. 

david_fiu_anca_serea.jpg

david fiu anca serea
David a împlinit 17 ani şi îşi face mama mândră
Foto: arhivă personală

"Acum 17 ani, pe vremea asta mergeam în mare viteza cu mari emoţii şi nerăbdare la Spitalul Universitar pentru a-l aduce pe lume pe David. Prima mea binecuvântare de mamă la doar 21 de ani, din iubire şi recunoştinţă! Astăzi (n.r. 26 martie), nu ştiu cum de au trecut anii, ştiu doar că am crescut împreună şi am devenit mai bună datorită ţie. Îţi mulţumesc pentru fiecare zi şi pentru fiecare lecţie! Te iubesc, băiatul meu!", sunt r\ndurile pe care Anca Serea le-a adăugat descrierii unei imagini cu fiul ei. 

Vedeta este mama a cinci copii. Pe David (17 ani) şi pe Sara (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă. 

Cum îşi menţine Anca Serea silueta după cele cinci naşteri

Anca Serea are o formă fizică de invidiat, deși a născut de cinci ori, de fircare dată natural Fosta prezentatoare tv a dezvăluit câte kilograme cântărește și care sunt metodele la care apelează pentru a se menține suplă. „Nu prea sunt cu dietele și cura de slăbire. De regulă, mănânc sub media unui un om normal, cred, dar doar pentru că așa m-am obișnuit. Sunt norocoasă că nu sunt pofticioasă! Mănânc două mese, chiar trei mese pe zi, și multe gustări. Am 53 de kilograme și mă mențin pentru că sunt foarte atentă la alimentație. În plus, în timpul liber, atunci când îl am, îmi place să stau cât mai mult în pat, să lenevesc. Prefer să dorm și să mă odihnesc”,povestea Anca Serea într-un interviu. Deşi recunoaşte că este greu cu cinci copii, vedeta nu exclude un al şaselea moştenitor.  

 

Citeşte şi:

 

Interzis minorilor! Ce imagine provocatoare cu Anca Serea şi Adi Sînă

Anca Serea, mărturisiri despre moartea primului ei soț: „Dragostea nu se pierde”

 

Loading...

Citește și