Anca Serea, graviduța sexy de la petrecerea Viva!

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea este o mămică norocoasă: are patru copii acasă, iar al cincilea este pe drum
Foto: arhivă personală

Deși este gravidă cu al cincilea copil și are 35 de ani, Anca Serea se poate lăuda cu o siluetă care ar face invidioasă orice puștoaică.

Prezentă la Viva! Charity Gala de luni seară (22 februarie), soția lui Adi Sînă a ales o rochie scurtă, gri, deloc pretențioasă,la care a accesorizat o curea în talie și o pereche de pantofi cu toc înalt. Ținuta a pus-o bine în valoare. Nici nu ai spune că este însărcinată!

anca sereaZoom
Anca Serea este o graviduță sexy
Foto: Gheorghe Chelu

Deși în aprilie va naște, prezentatoarea știrilor sportive de la Prima Tv se declară o norocoasă. Vedeta se simte foarte bine acum, deşi în primul trimestru a avut ceva emoţii. “La început nu m-am simţit bine cu tensiunea, am avut oscilaţii mari, însă acum totul este ok."

gravideZoom
Vedetele s-au întrecut în ținute la petrecerea Viva!
Foto: Gheorghe Chelu
loading...
Loading...

Citește și

  • Anca Serea a fost greu încercată de viaţă. A rămas singură cu doi copii când avea doar 30 de ani. Mama vedetei a povestit cât de greu i-a fost fiicei ei să treacă peste decesul lui Filip, bărbatul care s-a stins din viaţă în urmă cu şase ani din cauza unei boli necruţătoare.

  • adi sina anca serea

    Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Anca Serea, frumoasa ştiristă de la Prima TV, va fi din nou mămică peste doar două luni. Bruneta, gravidă pentru a cincea oară, a născut până acum doar pe cale naturală şi deţine, fără dubiu, titlul de “mamă eroină în showbiz”.

  • anca serea familie adi sina

    E isterie pe Internet! S-a pocăit sau nu... Anca Serea (35 de ani)? De unde a apărut şi întrebarea asta? De câteva zile, de când știrista de la Prima TV a dat vestea că va aduce pe lume cel de-al cincilea copil. Vedeta a luat atitudine și le răspunde curioşilor.

  • După şapte luni de tăinuire, ştirista Prima TV a recunoscut faptul că este însărcinată. Mai mult, aceasta mai are numai două luni până la deveni mamă pentru a treia oară.