Anca Serea, cooptată în noul show de dans de la Pro Tv!

a113-vedete-anca-serea-2596.jpg

anca serea pro tv uite cine danseaza
Anca Serea, de la pupitrul ştirilor sportive direct în ringul de dans
foto: arhiva personală

S-a spart conducta cu vedete la noul show de dans de la Pro Tv care va începe în această primăvară. Alături de prezentatorii Mihaela Rădulescu şi Cabral s-au alăturat în juriu Andreea Marin, Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu, iar în ringul de dans vor păşi Marius Manole, Dana Budeanu, Rona Hartner, Oana Zăvoranu, Joseph Hadad, ultima sosită fiind Anca Serea.

În această primăvară, Anca Serea va aborda fiecare coregrafie din show cu aceeaşi pasiune, răbdare, creativitate şi dedicare pe care le dedică, în fiecare zi, celor cinci copii şi soţului său, Adrian Sînă. ”Mă bucur de sprijinul copiilor mei şi al lui Adrian şi, sincer, sunt convinsă că va fi o experienţă din care voi ieşi mai bogată sufleteşte”, a spus Anca Serea. 
Participarea în calitate de concurent la show-ul "Uite cine dansează!" reprezintă o provocare pentru brunetă, deoarece iubeşte dansul, însă nu a avut ocazia până acum să fie într-o astfel de competiţie. 
”Mă bucur că Pro Tu mi-a dat ocazia să particip la această emisiune. Sunt convinsă că va fi o experienţă unică pentru mine! Sunt foarte emoţionată şi nerăbdătoare să-mi cunosc partenerul de dans şi am încredere că vom funcţiona ca o echipă. Nu am mai dansat până acum profesionist, dar faptul că sunt îndrăgostită de muzică mă va ajută să creez o poveste frumoasă cu fiecare dans”, a mai spus Anca Serea. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Prima Tv este nerăbdătoare să înceapă antrenamentele şi repetiţiile. ”Nu-mi propun cu orice preţ să câştig, voi dansa cu multă bucurie şi energie şi sper că cei de acasă să simtă acest lucru! Am învăţat să mă bucur de fiecare zi şi pornesc cu mult optimism la drum. Abia aştept prima emisiune, aştept să-mi îmbrăţişez colegii şi să ne bucurăm împreună de faptul că suntem în această competiţie!”, a continuat Anca. 
Anca a fost fotomodel şi a prezentat ştiri din sport. Este căsătorită cu cântăreţul Adrian Sînă şi are cinci copii care sunt alături de ea şi o susţin în tot ceea ce face. 

loading...
Loading...

Citește și