Anca Pop, cover incendiar: „Ne satisfacem toate poftele” VIDEO

anca_pop.jpg

anca pop cover maroon 5
Focoasa blondă și-a obișnuit fanii cu ipostazele sexy, în care apare în videoclipuri
Foto: Arhiva personală

Artista a lansat, vineri (28 august), o interpretare inedită a hitului “Sugar” al americanilor de la Maroon 5. Anca Pop a ales să-și pună amprenta asupra melodiei, cu o abordare foarte incitantă.

Cântăreața apare în formula binecunoscută din precedentele cover-uri lansate, însă a adăugat elemente surpriză, precum o cromatică atipică a videoclipului și un look îndrăzneț, inspirit din moda anilor ’80.

Videoclipul sexy exprimă „hotărârea de a gusta" din persoana iubită

«Eu și celelalte fete suntem îmbrăcate în stil Jane Fonda meets Madonna. Folosim role și disco balls. Și la tot acest film am mai adăugat și un vibe de desene animate japoneze, pentru a accentua starea de „nu ne pasă de nimic altceva în momentul ăsta” », a mărturisit artista.

Anca a ales această piesă deoarece o consideră a fi una foarte jucăușă: „exprimă dorință, pasiune și hotărârea de a gusta cu orice preț din persoana care ți-a picat cu tronc”.

Artista se pregătește intens de lansarea unui nou single propriu, în această toamnă, după ce s-a bucurat de succes, în primăvara acestui an, cu melodia „Free Love”.

Sunt în plină perioadă de creativitate compozițională. De vreo două săptămâni încoace curg piese noi din mine. Venirea toamnei mă ajută să intru în starea potrivită pentru a scrie și a petrece timp în studiu”, a adăugat Anca Pop.

Loading...

Citește și