Anca Pandrea și-a găsit cățelul mort în casă. Îl avea pe Stive de 13 ani

12-anca.jpg

Anca, alături de Stive, care a fost și feblețea lui Iurie Darie
Citeste tot despre: 

Weekend-ul trecut a fost unul negru pentru îndrăgita actriță Anca Pandrea (73 de ani), căci Stive, lupul ei begian, a murit.

Actrița l-a înmormântat în cimitirul ”Raiul animalelor”, din comuna Cățelu. Ea suferă cu atât mai mult cu cât Stive fusese feblețea lui Iurie Darie, actorul care a încetat din viață în urmă cu șapte ani: ”Am comandat o plăcuță de marmură cu striații și voi pune și o fotografie. Într-o parte va sta scris numele meu și al lui Iura. Totul, cu coșciug și cu placă, a costat 1.700 de lei. Îmi amintesc că cineva mi l-a lăsat în fața geamului, când era pui. Era prietenul meu și încercam să-l ajut cum pot. L-am găsit mort în casă, nu mi-a venit să cred. Avea răni de la atâta târât, căci nu avea un picior. Poate îi e mai bine acolo unde este acum”, ne-a povestit, cu lacrimi în ochi,  actrița din telenovela «Numai iubirea». 

Loading...

Citește și

  • Căminul cultural din localitatea Cebza din judeţul Timiş se numeşte acum “Iurie Darie”. În urmă cu un an, Click! a descoperit că regretatul actor, care a murit în 2012, a ajutat în tinereţe la pictarea unei biserici în satul unde s-a refugiat, împreună cu familia.

  • Actriţa Anca Pandrea (73 de ani) şi-a dorit zilele trecute să mai schimbe câte ceva la mormântul iubitului ei Iurie Darie care se odihneşte din noiembrie 2012 în Cimitirul „Sfânta Vineri” din Capitală. Vedeta a plecat de acasă pe ploaie, însă nu singură, ci însoţită de prietenul ei foarte bun, Elian Băcilă, despre care se spune că e sosia lui Iurie Darie, semănând ca două picături de apă. Ei au cumpărat flori la ghiveci din Piaţa Obor, iar luni au plecat să le planteze.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1