Anca Pandrea, cu tort şi şampanie la cimitir, de ziua lui Iurie Darie

6-1-2col.jpg

Anca Pandrea şi Victor Yila au adus în cimitirul Belu tort şi şampanie pentru prietenii care i-au însoţit
Citeste tot despre: 

Îndrăgitul actor Iurie Darie ar fi împlinit 90 de ani pe 14 martie, iar Anca Pandrea, jumătatea lui, l-a sărbătorit alături de prieteni. Întâi la cimitir, apoi acasă. Actriţa ne-a povestit, în exclusivitate, ce a făcut în ziua aniversării, dar şi la două zile după!

Pentru actriţa Anca Pandrea (73 de ani) ziua de 14 martie a fost una specială, în care şi-a sărbătorit iubirea pierdută în urmă cu şapte ani, din cauza unui cancer galopant. Partenerul ei, îndrăgitul actor Iurie Darie ar fi împlinit 90 de ani, dacă nu pleca la alte stele din cinematografie pe data de 9 noiembrie 2012.

6-3-2col.jpg

Actorul Petre Moraru nu a lipsit de la eveniment

„Voi sta acasă de ziua puiului meu, vom fi doar noi doi pe 14. Dar vom merge la cimitir sâmbătă, pe 16 martie”, ne-a povestit actriţa în ziua cu pricina. Aşa că sâmbătă, cu tort şi şampanie, alături de mai mulţi prieteni, a plecat spre cimitir.

„Printre cei care mi-au fost alături s-au numărat prieteni vechi, precum  Victor Yila, Doina Ghiţescu, Petre Moraru sau Elian Băcilă, sosia actorului, şi iubita acestuia.Am fost în jur de 30 de oameni, prieteni vechi şi buni, am ajuns la cimitir pe la 14.30 ca mai apoi să ne întoarcem acasă şi să petrecem până la miezul nopţii cu şampanie şi tort de fructe”, ne-a mărturisit actriţa. 

6-4-2col.jpg

Petrecerea a continuat acasă, printre fotografiile cu Iura

În camera unde s-a dat petrecerea, tablourile şi fotografiile cu Iurie Darie de pe pereţi au fost martorii acestei întâlniri dedicate actorului.   

Loading...