Anca Pandrea a ajuns iar pe patul de spital

pandrea6-7-2-col-anca-pandr.jpg

anca pandrea picioare spital medici
Anca Pandrea mai are probleme la inimă și la plămâni
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Necazurile se țin scai de Anca Pandrea (70 de ani), văduva actorului Iurie Darie.

După ce în Săptămâna Mare a ajuns la spital, din cauza unor probleme cu inima, iată că de atunci starea sa de sănătate s-a degradat de la o zi la alta: ”Nu stau bine deloc cu sănătatea. Medicii mi-au găsit acum și varice pe esofag. Asta pe lângă cele la plămâni, inimă și la sânge. Nu știu ce trebuie să fac, dar doamna doctor va ști ce este de făcut”, ne-a povestit actrița, care aproape în fiecare zi ajunge la spital. În caz că varicele se rup, aceasta riscă hemoragii puternice. Doar intervenția de urgență a medicilor îi poate salva viața.

Loading...

Citește și

  • anca pandrea

    Actrița Anca Pandrea (70 de ani) se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Din această cauză nu a putut petrece Paștele acasă și nici nu a fost capabilă să meargă alături de prieteni la mormântul lui Iurie Darie, așa cum își dorea. Mai mult, este foarte supărată din cauză că bustul pe care vrea să-l facă în memoria soțului său nu a ieșit deloc cum trebuie.

  • Anca Pandrea (69 de ani) are grave probleme de sănătate, zilele trecute fiind internată la Urgenţă, în urma unei crize cardiace. În păienjenişul de necazuri, căci nu stă pe roze cu banii, iar singurătatea i-a devenit tovarăşă de viaţă, o veste bună i-a luminat brusc chipul. Bustul ei şi al lui Iura au ajuns în casa ei, unde cei doi s-au iubit cu patimă, vreme de 26 de ani.

  • anca pandrea

    Să vezi şi să nu crezi, Anca Pandrea a fost în tinereţe un adevărat fotomodel, cu trupul parcă sculptat, părul ca pana corbului şi ochii fermecători. Era de ajuns să întoarcă o şuviţă de păr peste umăr, iar bărbaţii roiau în jurul său. Şi-a dorit de mică să devină actriţă, însă cu greu a reuşit să-şi convingă părinţii.

  • anca pandrea bust darie

    Marți, 14 martie, la comemorarea zilei de naștere a lui Iurie Darie, Anca Pandrea programase dezverilrea bustului lui Iura, la Cimitirul „Sf. Vineri” din București. Toate planurile i-au fost date peste cap de scandalul dintre sculptorul Constantin Sinescu, autorul lucrării, și inginerul Andrei Bălan, cel care a turnat bustul în bronz,