Anca Neacşu şi-a adus soţul turc în România. Cei doi petrec Crăciunul aici

anca_neacsu.jpg

anca neacsu sot turc sarbatori craciun carne de porc
Anca şi soţul ei
foto: arhiva personală

În fiecare an, Anca Neacşu îşi aduce soţul turc în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Cântăreaţa şi Serkan sunt acum la Poiana Braşov şi urmează să ajungă la familia artistei pentru masa festivă. Între timp, cei doi se răsfaţă cu bucate tradiţionale la cele mai renumite localuri de la munte.

În fiecare an de Crăciun, soţul Ancăi Neacşu, ex-ASIA, uită pentru o zi de religia islamică şi mânâcă preparate din carne de porc. Dacă la început a gustat de dragul soţiei sale, acum omul de afaceri a devenit dependent de preparatele noastre tradiţionale.

serkan.jpg

anca neacsu sot turc sarbatori craciun carne de porc
Soţul Ancăi Neacşu se răsfaţă cu perparate tradiţionale
foto: arhiva personală

"Prima dată a mâncat o bucăţică de carne, dar treptat a început să mănânce pe săturate. Anul trecut i-a făcut mama sarmale din carne de pui şi nu a vrut. Anul acesta a zis că mânâncă şi el ce se pune pe masă, preparate din carne de porc", ne-a povestit artista.   

Chiar dacă religia nu permite turcilor să consume preparate din porc decât în situaţii de foamete, dragostea pentru cântareţă l-a facut pe Serkan să uite de acest mic "amănunt". 

anca_si_sot.jpg

anca neacsu sot turc sarbatori craciun carne de porc
Anca Neacşu şi soţul ei au vizitat mai multe obiective turistice de pe Valea Prahovei şi Braşov
foto: arhiva personală

Din 2013, Serkan petrece Crăciunul în România cu soţia lui. Cei doi au venit în ţara natală a artistei nia în urmă cu aproape două săptămâni şi vor rămâne pe plaiuri mioritice până la începutul anului viitor, după ce vor bifa şi Revelionul. "Deocamdată nu ştium, unde petrecem pentru că s-au cam ocupat locurile peste tot. Vrem la munte sau poate închiriem ceva în Bucureşti", a completat Anca Neacşu. Cântăreaţa are concerte în România, dar până la finele anului se relaxează la munte. Ea a făcut opriri la Sinaia, Bran şi Poiana Braşov. Anca Neacşu s-a căsătorit în 2012 cu Serkan Yaman, un manager de hotel turc. Artista şi soţul ei locuieşc într-o casă spaţioasă din Antalya.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1