Anca Neacşu, revoltată de cazul pedofilului: «Eu sunt șocată»

anca_neacsu.jpg

Anca Neacşu

Fosta solistă ASIA a rămas şăcată de ce a făcut Eugen Stan, pedofilul din lift care a dezgustat o ţară întreagă. Vedeta a mărturisit că nu-i venea a crede că există aşa ceva în România, ea a declarat că şi în America există astfel de oameni.

Anca Neacşu a vorbit despre proiectele pe care le derulează, însă şi-a exprimat şi punctul de vedere referitor la cazul de pedofilie din Bucureşti în care au fost implicaţi doi copii şi un poliţist pedofil.

Deşi ea condamnă atitudinea poliţistului, nu generalizează, şi îndeamnă lumea să nu privească poliţia română ca fiind asemenea lui Eugen Stan.

"Nu-mi vine să cred. Eu sunt șocată. Și, vorba tuturor, nu e de ieri de azi. E de mult.

Să nu generalizăm. Nu toată poliția e așa. Și în domeniul meu, mai ales în America, sunt tot felul de oameni dezaxați. Ați văzut, și la preoți. Se întâmplă, dar să nu generalizăm. Nici n-am crezut prima oară când am văzut. Nu-mi vine să cred așa ceva. Nici nu-mi mai vine să cânt, că trebuie să cânt acum, în câteva minute" a mărturisit Anca Neacșu la Antena Stars.

Pedofilul din Bucureşti a fost prins şi reţinut, iar el a declarat că nu este pedofil, ci el aşa se comportă cu copiii, el având o fiică de 22 de ani, cu care nu a ţinut legătura foarte mult în ultima perioadă.

Loading...

Citește și

  • S-a măritat cu un afacerist turc şi părea să se stabilească definitiv în ”Ţara Semilunei”. Surpriză, însă, căci Anca Neacşu, fosta componentă a trupei A.S.I.A, a revenit cu soţ cu tot în România şi cântă la evenimente. Blondina face bani cu un vechi hit din repertoriul formaţiei în care s-a afirmat.

  • anca neacsu sot turc sarbatori craciun carne de porc

    În fiecare an, Anca Neacşu îşi aduce soţul turc în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Cântăreaţa şi Serkan sunt acum la Poiana Braşov şi urmează să ajungă la familia artistei pentru masa festivă. Între timp, cei doi se răsfaţă cu bucate tradiţionale la cele mai renumite localuri de la munte.