Anca Neacșu, mărturisiri picante din viața amoroasă: «Avem opt ani de când suntem împreună»

anca_neacsu.jpg

Anca Neacșu are o poveste de dragoste ca în filme alături de soțul ei turc
Citeste tot despre: 

Anca Neacșu a povestit despre povesteade dragoste pe care o trăieșe alături de soțul ei. Fosta membră a trupei A.S.I.A este foarte fericită de când și-a întâlnit sufletul pereche.

Cu toate acestea, nu toți cunosc cu adevărat povestea adevărată a celor doi. El era căsătorit atunci când a cerut-o de nevastă pe Anca Neacșu.

„În acest moment viața mea este agitată, ca în ultimii 20 de ani, alerg mereu. Eu nu apuc să dorm noaptea. Seara sunt soție, mâncare, spălat, călcat, femeile trebuie să știe să facă aproximativ orice. Avem 8 ani de când suntem împreună, ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine”, a declarat Anca Neacșu.

Ea a mărturisit că soțul ei actual i-a schimbat viața în adevăratul sens al cuvântului. S-a mutat în Turcia și a explicat faptul că de-a lungul timpului a fost nevoită să facă diverse sacrificii.

„Când am primit eu telefonul că ea trimisese e-mailuri peste tot eu îmi căutam rochie de mireasă. Mi-am schimbat viața, mi-a fost greu, la început nu aveam pe nimeni în Turcia, iar când îmi făceam o prietenă ne mutam în oraș. Între timp am început să vorbesc, acum am cetățenie, sunt turcoaică. Am făcut sacrificii mari și când mă enervez îi spun, a meritat, dacă nu plecam în Turcia sigur Dumnezeu îmi dădea altceva. Eu sunt șefa în casă. Acum îmi doresc un copil, doi, vreau să-mi cumpăr casă.”, a povestit Anca Neacșu, la Răi Da’ Buni.

Loading...

Citește și