Anca Neacșu a ajuns la doctor, convinsă că are tumoare la cap

14-vedete-baza-anca-neacsu.jpg

Cântăreața s-a speriat când durerile n-au mai cedat la calmante
Citeste tot despre: 

Are un program destul de încărcat, cu multe concerte, plecări, însă nu știe încă dacă stresul e cauza problemelor ei de sănătate. Fosta componentă a trupei ASIA, Anca Neacșu (40 de ani), se chinuie din cauza unor dureri groaznice de cap, care nu mai trec nici cu pilule puternice.

Indispoziția și stările proaste au venit la pachet cu durerea insuportabilă, așa că zilele trecute artista a fost nevoită să ia măsuri. S-a programat la medicul neurolog. „Nu știu dacă vremea sau alți factori ar fi cauza, însă am avut niște stări foarte proaste și dureri puternice de cap. M-am gândit la tot ce e mai rău, chiar și la o tumoare, așa că am fost la medic și am făcut și RMN. Din fericire, investigațiile nu dau semne că aș avea vreo complicație. Medicul mi-a recomandat să fac recuperare medicală”, a povestit Anca Neacșu pentru Click!.

De când s-a mutat în România, cântăreața primește din ce în ce mai multe oferte pentru concerte, așa că trebuie să fie mereu fresh și plină de energie pentru a urca pe scenă. 

Loading...