Anca Lungu, vizitată de fostul soț, în Franța! Ce i-a adus iar împreună

anca_lungu.jpg

anca lungu stefan lungu copilot
Anca și Ștefan Lungu, pe vremea când erau fericiți
foto: arhiva personală

De mai bine de o lună, prezentatoarea tv Anca Lungu a dat pupitrul știrilor Antena 1 pe o viață lipsită de griji, în Franța. Vedeta s-a mutat la Nisa cu noul ei iubit, un om de afaceri grec, dar și cu fetița ei din mariajul cu Ștefan Lungu. Zilele trecute, fostul soț al știristei a mers și el în Franța, unde s-a reîntâlnit cu cea care i-a fost parteneră și cu Natalia, fetița lor.

Întâlnire de gradul zero între Anca și Ștefan Lungu. Cei doi foști soți s-au separat de ceva timp pe cale amiabilă, dar păstrează legătura de dragul fetiței lor, Natalia. Dovada că cei doi s-au revăzut este o fotografie cu care fostul consilier al Elenei Udrea a publicat-o pe conturile lui de socilaizare, imagine în care apare cu micuța Natalia în brațe. 

Fie că le place sau nu, cei doi foști soți trebuie să vorbească pentru că Natalia vrea să-i vadă, chiar dacă ei nu mai formează un cuplu.

anca_lungu_iubit.jpg

anca lungu iubit
Anca Lungu şi noul ei iubit, care o va face curând pentru a doua oară mămică
Foto: arhivă personală

Cum Anca Lungu a renunțat la cariera ei în televiziune și s-a mutat cu tot cu copil la Nisa, lui Ștefan Lungu nu i-a rămas decăt să facă drumuri în Franța pentru a-și revedea fetița. În prezent, vedeta tv este însărcinată cu actualul ei iubit, un om de afaceri grec care de ocupă de o linie cunoscută de cosmetice, iar Anca se ocupă de blogul ei culinar, fiind foarte cunoscută în domeniu, ca "prințesa Polonic". După ce va aduce pe lume al doilea copil, prezentatoarea Antena 1 a promis fanilor ei că va reveni pe sticlă și va transmite de la Nisa pentru Observator. Rămâne de văzut când se va întâmpla concret acest lucru, având în vedere că Anca va trebui să se ocupe atât de bebelușul care trebuie să apară, cât și de Natalia, fetița ei care a împlinit miercuri 4 ani. 

Anca și Ştefan Lungu l s-au cunoscut în 2012, atunci când Ştefan era căsătorit cu Albertina Ionescu.  S-au căsătorit în secret în 2014 şi tot în acelaşi an s-a născut şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.

Loading...

Citește și

  • anca lungu iubit

    La 1 aprilie, Anca Lungu îşi anunţa retragerea de la Observatorul de weekend al Antenei 1, ştirea fiind cât se poate de reală, deşi mulţi au crezut că e doar o păcăleală. Prezentatoarea, însărcinată în 6 luni, şi-a ascuns burtica sub hainele largi, dar recent la Monte Carlo nu a mai avut niciun motiv să ţină totul secret. Şatena s-a afişat la braţul noului ei iubit, un om de afaceri din industria cosmeticelor, la un congres de profil, unde fericirea că va deveni din nou mămică alături de bărbatul din viaţa ei i se citea pe chip.

  • anca lungu accident corbeanca

    Anca Lungu a început o viaţă nouă departe de România. La începutul lunii, prezentatoarea şi-a anunţat plecarea de la pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1 după 15 ani petrecuţi în trust. Mulţi au spus că vedeta se pripeşte şi că se aruncă cu capul înainte într-o nouă relaţie cu un bărbat grec care o va face curând pentru a doua oară mămică. Nimic mai fals! Anca şi iubitul ei, Harry Arampatzis, se cunosc de ceva timp, prima lor întâlnire fiind de natură profesională în urmă cu aproape trei ani.

  • Viaţa Ancăi Lungu este o adevărată telenovelă, dacă derulăm puţin filmul înapoi în 2017 şi comparăm cu ceea ce se petrece acum cu ea. Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a intrat duminică seară, 1 aprilie, pentru ultima dată în platoul staţiei din Băneasa.

  • anca lungu franta nisa plaja

    Norocul i-a surâns Ancăi Lungu! Fosta prezentatoare Antena 1 a lăsat în urmă viaţa din România şi cariera în televiziune şi s-a mutat la Nisa cu fetiţa ei, Natalia, dar şi cu noul ei iubit, un milionar grec, cu afaceri în domeniul cosmeticelor. Încântată de peisajul care îţi taie respiraţia, vedeta a început să le arate prietenilor imagini din nou oraş în care locuieşte.