Anca Lungu a serbat 3 ani de căsnicie printr-o vacanţă în Italia

15-special-1.gif

S-a întors, împreună cu soţul, în locul în care au spus «Da»

3 pare a fi cifra magică pentru Anca Lungu. Recent, a împlinit 30 de ani de viaţă şi 3 ani de căsnicie, evenimente pe care le-a sărbătorit printr-o vacanţă în Italia. O vacanţă în... 3, alături de ea şi de soţ fiind fiica loc, Natalia.

„Am ales Italia pentru că este locul în care ne-am căsătorit, acum 3 ani. Am făcut atunci o promisiune: că ne vom întoarce în acel loc, dar în formaţie de 3. Şi ne-am ţinut de cuvânt. Am refăcut câteva fotografii de la nuntă, numai că de această dată personajul principal a fost Natalia”, povesteşte prezentatoarea Antena 1.

15-anca-lungu-.gif

Anca şi soţul ei, Ştefan Lungu, s-au căsătorit în 2013 la castelul din Montalcino. Acum s-au întors în acel loc şi au refăcut pozele. Dar în formaţie de 3, împreună cu fiica lor, Natalia

Nu au avut o vacanţă prea lungă, doar câteva zile petrecute în Toscana şi Roma. Dar au reuşit să facă multe lucruri frumoase. Au ajuns la Montalcino, localitatea în care s-au căsătorit, chiar în ziua aniversării, la 13 aprilie. Au vizitat castelul în care a avut loc nunta şi au refăcut câteva fotografii.

La Roma au vizitat cam tot ce se putea vizita şi se mândresc cu faptul că nu au folosit niciun mijloc de transport. „Am mers şi câte 8-9 ore pe zi, în condiţiile în care am avut-o şi pe Natalia cu noi. E adevărat că ne-a salvat căruciorul ei, în care a stat liniştită destul de mult timp. Deşi are mai puţin de doi ani, e deja a 4 a oară când iese din ţară. Ne facem toate vacanţele împreună cu ea. Prima oară a fost în Grecia, imediat după botezul ei, când avea mai puţin de 4 luni”, explică Anca.

Şi dimineaţa zilei în care a împlinit 30 de ani a fost una specială. Şi-a cumpărat o îngheţată uriaşă de pepene galben, în care a înfipt lumânări. A suflat în ele la Fontana di Trevi, apoi a aruncat un bănuţ în fântână şi şi-a pus o dorinţă.

“Nu ştiu când au zburat cei 30 de ani, ştiu doar că n-au trecut în zadar. Mă simt completă, împlinită, fericită. Am învăţat mult şi am evoluat mult. Am învăţat că totul se învaţă, inclusiv răbdarea. Şi am mai învăţat că totul se construieşte, mai ales iubirea. Nu m-au schimbat aceşti ani, doar au scos din mine tot ce e mai bun. Cât despre dorinţă, cred că trebuie să rămână secretă până se transformă în realitate”, adaugă, cu subînţeles, vedeta Antena 1.

15-special-6.gif

Nu au putut rata nici Colosseumul de la Roma
Loading...

Citește și