Anca Lungu, mărturisiri şocante după accidentul din Corbeanca

anca_lungu.jpg

anca lungu accident corbeanca
Anca Lungu a povestit cum s-au desfălurat lucrurile după accidentul din Corbeanca la care a fost martoră
foto: arhiva personală

Prezentatoarea Antena 1 a trecut prin scene de coşmar vineri seara. Anca Lungu, cunoscută şi ca "Prinţesa Polonic", a fost martora unui accident grav, care a avut loc în Corbeanca şi în urmă căruia 13 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Vedeta tv a povestit pe reţeaua de socializare cum i s-au derulat prin faţa ochilor scene de groază.

Anca Lungu a sărit imediat în ajutorul răniţilor, însă a rămas profund dezamăgită după ce a sunat la 112, iar la celălalt capăt al firului o doamnă a întrebat-o câte persoane şi-au pierdut viaţa. Încă şocată de cele întâmplate, prezentatoarea a povestit pe Facebook firul evenimentelor.  

"În faţa noastră se întâmplă un accident cu 13 răniţi. Un microbuz se izbeşte puternic de o Dacia Logan. Fiarele se întrepătrund. Oamenii încep să iasă şocaţi, plini de sânge, pe marginea drumului. Cei care pot. Cu mâinile tremurânde sunăm la 112 şi prima întrebare a unei doamne plictisite nu e despre câte victime sunt, despre câţi oameni au nevoie de ajutor sau cât de grav sunt răniţi, ci dacă sunt sau nu morţi. Poate o fi asta o metodă de evaluare a nivelul intervenţiei, poate mi-e greu mie să înţeleg procedurile. Mă întreb însă dacă viaţa mai are prioritate...", a scris vedeta pe contul de socializare.

În urma accidentului 9 persoane au fost transportate la Spitalele Elias şi Floreasca, iar una dintre ele se află în stare gravă.  

 

Loading...

Citește și

  • accident corbeanca

    Nouă persoane au fost rănite şi transportate la spitale din Capitală în urma unui accident care a avut loc vineri, în localitatea Corbeanca, din judeţul Ilfov. Un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, după ce şoferul primului autivehicul nu ar fi acordat prioritate. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Anne Ciolcă a declarat că dintre cei nouă răniţi, o persoană se află în stare gravă.

  • fiu guta junior accident

    Nicu Guță, fiul celui considerat ”regele manelelor”, a fost transportat joi, cu elicopterul SMURD, la o clinică privată, din Capitală. Acesta a fost implicat marţi seară, într-un accident de circulație, pe raza comunei Drăguțești.