Anca Badiu, trucul secret pentru a scăpa de kilogramele în plus

anca_badiu.jpg

anca badiu kilograme sala antrenor personal
Anca badiu se antrenează că Călin Novăcescu
Foto: arhiva personală

A declarat război kilogramelor care îi răpiseră şarmul şi se ţine de treabă! Anca Badiu s-a apucat serios de slăbit. Cântăreaţa urmează o dietă strictă şi face mult sport pentru a reveni la silueta cu care s-a consacrat pe vremea când activa în trupa Class.

Mersul pe jos face piciorul frumos! Anca Badiu se menţine în formă cu multă mişcare. Cântăreaţa care a reuşit să piardă din kilogramele pentru care a fost adesea criticată. Din cauza tratamentelor pentru depresie pe care le-a urmat în ultimii ani solista se îngrăşase foarte mult. De câteva luni, însă Anca Badiu a început să meargă frecvent la sala de fitness şi în paralel să urmeze o dietă cu care a reuşit să piardă 10 kilograme. Recent, artista a fost într-o vacanţă la Bran şi le-a mărturisit pritenilor că a ales să facă plimbări lungi.

anca_badiu.jpg

anca badiu slaba anca badiu mers pe jos anca badiu dieta
Solista a făcut o plimbare lungă cu Bijou, căţelul ei
Foto: Facebook

"Astăzi, împreună cu Bijou, am parcurs pe jos mai mult de 7 km de la Pensiunea Prestige din Rezervaţia Piatra Craiului, până în centrul localităţii Bran", a scris Anca Badiu pe pagina ei de Facebook. 

anca_badiu_2.jpg

anca badiu slaba anca badiu dieta
Anca badiu a mers 7 km pe jos
Foto: arhiva personală

Solista a renunţat la tratamentele cu anidepresive, medicamente din cauza cărora silueta ei a avut de suferit. "Nu mai iau pastile. Mai am atacuri de panică, sunt foarte vulnerabilă, însă încerc să nu le mai bag în seamă. Îmi petrec timpul la sală şi asta mă ajută mult. Am luat doi ani nişte medicamente care m-au făcut legumă. M-au izolat de prieteni şi m-au ţinut la pat cu stări de rău. Îmi amintesc că  mă dădeam jos doar când trebuia să mănânc. Şi cam asta făceam toată ziua. Era şi absurd să nu mă îngraş", povestea recent artista pentru Click!

Loading...
 
 

Citește și

  • anca badiu kilograme sala antrenor personal

    Anca Badiu s-a pus serios pe slăbit! Ţine dietă strictă şi merge în fiecare zi la sala de sport, unde sub atenta supraveghere a instructorului personal, cântăreaţa trage tare ca să-şi recapete silueta cu care s-a consacrat în lumea muzicală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1