Anca Badiu trage din greu ca să scape de kilogramele în plus

Anca Badiu, în decembrie 2011

Anca_Badiu_în_decembrie_2011
Asa arăta Anca Badiu în urmă cu trei ani
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Silueta cu care Anca Badiu făcea furori când era în trupa Class e astăzi istorie. Artista luptă din greu cu kilogramele pe care le-a acumulat în ultimii ani. Din cauza depresiei şi a tratamentelor medicamentoase, solista s-a îngrăşat, iar acum îşi ascunde formele sub haine largi.

Anca Badiu a început să meargă la sală. Conştientă că a luat proporţii, cântăreaţa s-a hotărât să apeleze la ajutorul unui antrenor personal ca să o ajute să slăbeasca. Recent, ea s-a forografiat printre aparatele de fitness, semn că trage tare că să arate ca atunci când urca pe scenă şi îşi permitea să îmbrace ţinute sexy.

anca_badiu.jpg

anca badiu kilograme sala antrenor personal
Anca badiu se antrenează că Călin Novăcescu
Foto: arhiva personală

Anca Badiu s-a exilat tot mai mult de lume în ultimul an. Cântăreaţa trăieşte un adevărat coşmar din cauza corpului său, care a început să ia proporţii considerabile. Dacă în anii trecuţi era considerată una dintre cele mai provocatoare cântăreţe, acum organizatorii au tăiat-o de pe lista de preferinţe.

Loading...
 
 

Citește și

  • anca-badiu

    Depresia, problemele cu glanda tiroidă şi necazurile din viaţa personală par să o fi doborât pe Anca Badiu (37 de ani). Artista, care făcea senzaţie cu trupul ei, e azi de nerecunoscut.

  • Cântăreaţa s-a chinuit câteva luni bune să dea jos surplusul de kilograme. Anca Badiu a slăbit 17 kilograme ţinând diete stricte bazate pe fructe uscate şi albuşuri de ou, iar acum îşi permite să mănânce aproape orice, că nu se îngraşă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1