Anca Badiu încă nu știe de ce i-a murit fratele: „Ceva e dubios”

anca_badiu_frate_mort_spania.jpg

anca badiu frate mort spania
Fratele artistei a murit în condiții suspecte
Foto: Arhiva Click!

Anca Badiu încă nu și-a revenit după moartea fratelui ei. Mircea și-a pierdut viața în Spania, în condiții suspecte. Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate că autoritățile spaniole nu cooperează cu familia ei și că multe detalii ale anchetei sunt „ascunse” de rudele lui.

„Când l-au găsit mort pe fratele meu , cei ce acolo nu au vrut să colaboreze cu noi. Cu foarte multe inistențe ne-a ajutat consulul cu rezultatul autopsiei. Nu au vrut să ne trimită rezultatele. Ceva e dubios acolo. Săptămâna viitoare o să se afle totul. Este foarte nasol, nu ne-am revenit nici eu și nici ceilalți frați ai mei. Noroc cu medicamentele pe care le iau, că altfel...Normal că am oameni apropiați, îl am pe fratele meu care locuiește cu mine. Am prieteni, nu prea ai chef de multă lume în jurul tău cu aceste medicamente și ai nevoie de multă liniște. Mă lupt cu această depresie de ani de zile și nu am un motiv anume. Nu am avut nici un motiv.   Depresia nu intră un moft și trebuie să iei un tratament. Nu trebuie să te joci, nu e nimic rușinos. Nu trebuie să râdem de nimeni, trebuie să urmezi niște tratamente. Când este vorba despre stările astea, cu psihicul nu te joci. Dacă psihic nu e bine, nu e nimic bine. Foarte mulți sunt bolnavi. Mintea omului este bolnavă, căci sunt milioane de gânduri”, a declarat Anca Badiu, la Antena Stars. 

Cântăreața așteaptă rezultatele autopsiei pentru a afla motivul pentru care fratele ei s-a stins din viață. Mama Ancăi a murit la aceeași vârstă ca Mircea, 43 de ani. El a fost și colegul său în trupa B Brothers. Mircea Badiu, pe care prietenii îl numeau Mirco, s-a stins din viață anul trecut, pe 7 august.

Loading...
 
 

Citește și

 • Anca Badiu

  Zi plină de lacrimi pentru solista Anca Badiu. Mircea Badiu, fratele ei mai mare, a decedat în Spania, unde se afla într-o vacanţă. Bărbatul a fost găsit mort vineri dimineaţă, după o petrecere la care a participat, însă nimeni nu ştie ce i-a provocat sfârşitul.

 • anca

  A trecut printr-o dramă şi nici acum nu şi-a revenit complet. A fost în stare de şoc când a aflat că fratele ei a murit, subit, la doar 43 de ani. Anca Badiu a găsit puterea să vorbească, în premieră, cu Click! despre Mircea şi circumstanţele în care acesta şi-a găsit sfârşitul.

 • anca badiu mircea mort spania

  Fratele cântăreței s-a stins din viață în Spania, unde se afla în vacanță. Anca Badiu (36 de ani) a anunțat că Mircea a fost găsit mort, însă nu știe cum a sfârșit acesta.

 • cristina balan scena vocea romaniei finala

  Un amalgam de sentimente au cuprins-o pe Cristina Bălan înainte cu o zi de finala de la "Vocea României". Emoţii, amintiri şi dorinţe sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu cel mai bine prin ce trece concurenta antrenată de Tudor Chirilă. Solista, care se luptă pentru marele trofeu, şi-ar face un cadou fabulos fix în ziua în care împlineşte trei ani de mariaj.

 • Cântăreaţa Anca Badiu nu se uită la bani atunci când trebuie să cumpere accesorii pentru câinele ei minuscul, Bijou (7 ani). Şi, cum medicii veterinari recomandă ca în această perioadă câinii mici să fie bine îmbrăcaţi, solista i-a asigurat căţeluşei sale o garderobă de invidiat.

 • anca badiu frate mort spania inel frate anca badiu

  În urmă cu două săptămâni o veste şoc avea să o dărâme pe Anca Badiu ( 36 de ani). Fratele ei, Mircea, care se afla în vacanţă în Spania, era găsit fără suflare pe plajă, cauzele morţii fiind necunoscute. În urmă cu trei zile fosta solistă a trupei Class şi-a condus fratele pe ultimul drum, după ce a făcut demersuri ca trupul neînsufleţit al bărbatului să fie adus în ţară. A purtat un obiect de care fratele ei era nedespărâit, iar asta parcă i-a mai dat putere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1