Anastasia Soare, povestea româncei care a făcut un imperiu din pensat. Michelle Obama este printre clientele ei

anastasia.jpg

Anastasia Soare
foto: Sorin Stana
Citeste tot despre: 

OK! a vizitat-o pe Anastasia Soare la sediul companiei sale pentru a descoperi totul despre viaţa la Hollywood a româncei care o pensează pe Michelle Obama.

„Îmi aduc perfect aminte că am aterizat la Los Angeles pe 29 iulie, la ora prânzului. M-a şocat că era foarte cald. Cerul era extraordinar de luminos. Şi palmierii m-au uimit. Erau foarte înalţi. Nu văzusem niciodată palmieri, pentru că nu ieşisem din România. Nu prea mi-a plăcut Los Angeles la început. Nu mi-a plăcut deloc. Cel puţin primele 6 luni de zile nu au fost atât de fericite.”, ne-a povestit Anastasia Soare.

Azi, printre cele mai cliente fidele ale Anastasiei Soare se numără Naomi Cambell, Michelle Obama, Amal Clooney şi Jennifer Lopez, pe care o pensează din 1992. Dar până să ajungă la acest nivel, Anastasia ne-a povestit că a muncit mult şi fără să ceară vreun ban… „La început, doi ani de zile am pensat gratuit.”, îşi aminteşte Anastasia.

Citeşte pe OK! mai multe lucruri despre ”regina sprâncenelor”, dar şi despre experienţa ei cu celebrităţile de la Hollywood!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1