Anastasia Lazariuc se roagă la mormântul lui Iisus

laza6-7-vedete-anastasia-.jpg

Solista se află zilele acestea în Israel

Solista Anastasia Lazariuc (62 ani) îmbină utilul cu plăcerea şi se bucură de o minivacanță în Israel.

Artista nu se află pentru prima dată în Țara Sfântă, iar de această dată a mers acolo pentru a le cânta românilor din Diaspora. Cântăreața s-a cazat la un hotel de lux situat pe malul Mării Moarte, acolo unde a fost programat şi spectacolul respectiv. Basarabeanca, stabilită de ani buni în România, va vizita şi locurile sfinte prin care au pășit Mântuitorul Isus și Maica Domnului.

Zoom
Anastasia s-a spălat pe mâini cu apa plină de minerale

Ea abia așteaptă să revadă în aceste zile Grădina Ghetsimani, mormântul lui Isus din Sfânta Cetate și mormântul Fecioarei Maria. Printre altele, Anastasia s-a bucurat de câteva zile însorite și s-a plimbat pe plajă, spălându-şi mâinile cu apă din Marea Moartă, recunoscută pentru proprietățile ei benefice (are o compoziţie specială cu o concentraţie mare de săruri şi minerale).

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Anastasia Lazariuc este renumită atât pentru vocea ei, cât şi pentru aspectul fizic atrăgător. Artista a fost însă întotdeauna discretă cu viaţa privată, dar acum a scotocit în albumul cu amintiri şi le arată fanilor fotografii în premieră.

  • anastasia lazariuc frate deces interviu

    Anastasia Lazariuc (61 de ani) este o artistă care vorbeşte foarte rar despre viaţa personală. Preferă să încânte cu muzica ei, dar suferinţa din spatele zâmbetului perfect este una foarte mare.

  • Sărbătorile bat la uşă, iar artiştii se pregătesc să-şi umple masa cu bunătăţi. Anastasia Lazariuc şi Marcel Pavel ne-au povestit despre vremurile frumoase, în care petreceau alături de părinţi şi de bunici. Mai ghinionist de fel, în timp ce se întorcea de la colindat, hoţii l-au lăsat pe Jean Paler fără dulciuri, bani şi haine.

  • E soţia lui Ion Alexandru Ţiriac, căruia i-a dăruit doi băieţi, însă chiar dacă familia sa este putred de bogată, Ileana Lazariuc şi-a inaugurat, miercuri, o afacere cu haine, în care a scos la vânzare atât ţinute noi, cât şi purtate, doar de câteva ori, de femeile bogate. Magnatul Ion Ţiriac, cu o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, a onorat şi el invitaţia.