Anastasia Lazariuc, implicată într-un grav accident rutier

anastasia.jpg

anastasia lazariuc accident rutier mihai constantinescu
Anastasia Lazariuc este chemată să cânte la evenimente private
foto: arhiva personală

Deşi nu este o prezenţă constantă la televizor, Anastasia Lazariuc (61 de ani) este în continuare o artistă cerută pe scenă, dar în special la evenimente private. Cântăreaţa şi-a amintit de anii tinereţii şi de prima ei experienţă la volan. Artista a povestit despre un accident de maşină prin care a trecut la scurt timp după ce şi-a luat permisul de conducere.

Cântăreaţa a fost invitată la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, unde a povestit a povestit câteva amintiri din tinereţe şi a vorbit despre un accident de maşină în care a fost implicată la scurt timp după ce şi-a luat carnetul de conducere.

"Eu sunt o fire foarte visătoare. Copiii chiar m-au rugat să nu mă urc la volan. Eram cu ei în maşină, am dat în spate şi am dat într-un pom. Nu a fost foarte grav, iar de atunci, nu s-au mai urcat cu mine la volan. Dar s-au mai schimbat lucrurile acum", a spus Anastasia Lazarius. Aceasta nu a fost singura ei experienţă nefericită la volan. Solista a mai fost implicată într-un accident grav. Se afla în maşină cu Mihai Constantinescu. Cântăreţul a fost grav rănit, dar ea a reuşit să scape fără nicio zgârietură. El a stat în spital atunci. Maşina s-a făcut praf. A fost o traumă pentru mine", a completat Anastasia Lazariuc.

Artista s-a născut la 6 iulie 1953, la Băicoi (Chișinău, Republica Moldova n.r.). Solista a urmat Școala muzicală-profesională „Ștefan Neaga” din Chișinău, la secția dirijat–coral. În 1982, aceasta a absolvit Institutul de Arte din Chișinău, „Gavriil Muzicescu”, facultatea de Regie. În anul 1989, cu ocazia unui spectacol pentru Eugen Doga (un renumit compozitor român din Chișinău n.r.), Anastasia ajunge în ochii unei echipe artistice din România, cu care a mers în numeroase turnee comune. Printre membrii acelei echipe se numărau Alexandru Arșinel, Mihai Constantinescu și Anda Călugăreanu. 

 

Loading...

Citește și