Anastasia Lazariuc, despre cea mai mare suferinţă: "Mi-a murit un frate"

anastasia1.jpg

anastasia lazariuc frate deces interviu
Anastasia Lazariuc a găsit putere să treacă peste suferinţă şi s-a refugiat în muzică

Anastasia Lazariuc (61 de ani) este o artistă care vorbeşte foarte rar despre viaţa personală. Preferă să încânte cu muzica ei, dar suferinţa din spatele zâmbetului perfect este una foarte mare.

În urmă cu mulţi ani, Anastasia Lauariuc a cunoscut pentru prima dată suferinţa, în ziua în care fratele ei a încetat din viaţă. Şi acum plânge de fiecare dată când îşi aminteşte despre asta şi găseşte cu greu putere să povestească ce s-a întâmplat.

"A fost omorât la 29 de ani. Lucrul asta mi-a schimbat toată viziunea vieţii, m-a schimbat la 180 de grade. Am suferit foarte mult, am înţeles că viaţa nu e chiar atât de roz. Este o poveste veche la care nu vreau să mă întorc, pentru că mă face să sufăr foarte mult. Pot să spun că era omul cel mai apropiat de mine, care îmi înţelegea pasiunea faţă de muzică şi cu care eram prietenă, puteam să îi povestesc absolut orice. Era un om blând, un bărbat frumos... Nici azi nu concep că nu o să mai vină, că a plecat", a mărturisit ea, cu durere, în emisiunea "Dincolo de aparenţe", difuzată de Antena Stars.

anastasia.jpg

anastasia lazariuc frate deces interviu
Anastasia Lazariuc a suferit enorm după moartea fratelui ei

"Îl chema Tudor, era căsătorit şi avea un copil care intra în clasa întâi. Mi-a fost tot timpul milă de mama mea. Ea a suferit până în ultima zi această pierdere. Mama a pierdut cinci copii, pe care îi năştea şi creştea până la o anumită vârstă. Nici medicina nu era aşa avansată, era şi război... Unul a murit pentru că a căzut o bombă lângă casă, altul a făcut o răceală... Am trăit trei fete şi trei băieţi. Părinţii mei au avut o poveste frumoasă de dragoste", a mai povestit frumoasa artistă.

loading...
Loading...

Citește și