Anamaria Prodan se roagă la Arsenie Boca pentru mama ei, internată în spital

12-13-vedete-2-col-ionela-prodan.jpg

anamaria prodan ionela prodan
Anamaria Prodan nu o scapă din ochi pe mama ei bolnavă
Foto: arhivă personală

Anamaria Prodan este greu încercată în utima vreme. Sexy-impresara este afectată de problemele de sănătate ale mamei ei, celebra interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Solista nu s-a simţit prea bine şi a ajuns din nou la spital. Luna trecută, mama Anamariei Prodan a stat sub supraveghere medicală o săptămână după ce a acuzat dureri şi înţepături în zona inimii.

Celebra interpretă de muzică populară, Ionela Prodan, a fost internată de weekend-ul trecut la Spitalul Elias şi se pare că lucrurile se complică pentru ea. Fiica solistei Anamaria Prodan ştia şi ea că mama ei este într-o situaţie delicată şi ca să se mai liniştească sufleteşte şi să spere într-o minune, impresara a mers să se roage la Mormântul lui Arsenie Boca. Anamaria Prodan a publicat un scurt video pe contul ei de Instagram în care apar imagini de la Mănăstirea Prislop. Mesajele de încurajare au curs lanț, ceea ce a bucurat-o enorm pe vedetă. 

manastirea prislopZoom
Anamaria Prodan a înfruntat iarna grea şi s-a rugat la Mănăstirea Prislop
foto: captură video

Ionela Prodan are probleme serioase la pancreas și la ficat. Medicii i-au facut un set complet de analize, dar rezultatele nu arată prea bine. Starea de sănătate a cântăreţei s-a agravat în ultima lună, când a mai fost internată şi pentru probleme cardiace. 

loading...
Loading...

Citește și