Anamaria Prodan, probleme cu greutatea de Paște! Sexy impresara vrea să dea jos 12 kilograme în timp record EXCLUSIV

anamaria_prodan.jpg

Anamaria Prodan vrea să slăbească 12 kilograme cu scoici şi creveţi
Foto: Arhiva personală

Ana Maria Prodan (42 de ani) e disperată! Lunile de huzur petrecute în Arabia Saudită, unde a mâncat pe rupte numai bunătăți, și-au pus serios amprenta asupra siluetei impresarei. Are 67 de kilograme și, de frică să nu ajungă la 70, a intrat la cură chiar de Paște!

“Adio”, miel și cozonaci, anul acesta, de Paște pentru Prodanca! Sexy impresara a început lupta cu kilogramele și vrea să dea jos în timp record nu mai puțin de 12 kilograme. Vrea să ajungă de la 67 de kilograme, cât cântărește acum, la 55 de kilograme în două-trei săptămâni.

Pentru ca bunătățile de Paște să nu-i mai facă cu ochiul, Anamaria și-a luat soțul, pe Laurențiu Reghecampf, și au plecat în vacanță chiar în Săptămâna Mare. Cei doi huzuresc toată ziulica pe o plajă din San Diego -California, iar Prodanca stă la soare  să “topească” celulita.

scoici_prodanca.jpg

Anamaria ţine regim cu scoici şi creveţi
Foto: Arhiva personală

Și meniul de acolo îi priește de minune. Ține dietă cu fructe de mare. “Toată ziua mănânc scoici, creveți, caracațițe. Sunt de post și nici nu mă îngraș deloc. E cel mai bun regim. Să nu mai aud de cozonaci și fripturi!”, a declarat Anamaria, pentru Click!

Face exerciții speciale la clinică!

prodan_1_la_clinica.jpg

Anamaria face excerciţii pentru coloană la o clinică din Bucureşti
Foto: Arhiva personală

Recent, impresara a început și un program foarte serios de exerciții fizice, pe care le face de mai mult ori pe săptămână. Pentru că are mari probleme la coloană ( a fost multă vreme țintuită la pat de dureri atroce), ea face exerciții ușoare cu un antrenor personal la Bio Ortoclinic.

“Pentru recuperare face elogații și fizioterapie și mobilizare vertebrală. De asemenea, face exerciții ușoare numai sub îndrumarea strictă a unui antrenor. Nu poate ridica greutăți datorită diagnosticului, hiperlordoză lombară și dereglare de fixare”, ne-a spus  Mihaela Proicea, managerul clinicii.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1