Anamaria Prodan și fiul ei, momente emoționante la lansarea cărții: «Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă»

anamaria-prodan-reghecampf.jpg

Anamaria Prodan, alături de fiul ei, la lansarea cărților
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Momente pline de emoţie şi lacrimi de tristeţe la lansarea cărţilor autobiografice ale Anamariei Prodan. Sexy-impresara, aflată în plin scandal de divorţ de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a venit însoţită la lansarea de sâmbătă seara, din Mall Băneasa, de fiul lor, Bebeto. Băiatul, în vârstă de 12 ani, e vizibil marcat de divorţul părinţilor săi.

Laurenţiu Reghecampf junior a stat lipit de mama sa la lansarea celor trei cărţi ale impresarei, două autobiografice, intitulate „Da, sunt cea mai bună!” , şi una dedicată mamei sale, marea artistă Ionela Prodan, trecută în nefiinţă în urmă cu trei ani. Momentul sfâşietor a venit atunci când Anamaria Prodan a luat cuvântul şi a vorbit în public despre Laurenţiu ­Reghecampf. Vizibil afectat, băieţelului i s-au umplut ochii de lacrimi amare.

1-prodnca_si_ttbebeto_trist_copy.jpg

Bebeto nu s-a dezlipit de mama lui și avea ochii în lacrimi

„Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”, a spus Anamaria Prodan, în faţa celor prezenţi, care au rămas înmărmuriţi. Anamaria spune că a trecut peste momentul şocant când a aflat de la alţii că soţul său a depus actele de divorţ, cu ajutorul mamei sale, care i-a apărut în vis. 
„Am învăţat să iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Mama mi-a apărut în vis şi mi-a zis să ridic capul sus şi să merg mai departe, să trec odată peste asta. Lui Laurenţiu îi urăm mult noroc în noua lui viaţă”, a declarat Anamaria Prodan, la prima ieşire în public, după ce soţul său a anunţat că a introdus actele de divorţ. Anamaria Prodan a recunoscut că Laurenţiu Reghecampf abia şi-a mai văzut băiatul în ultimele opt luni şi nici nu-l sună să vorbească cu el.

„Băiatul meu s-a transformat din minunăţia aia de copil, care râdea tot timpul, într-un copil trist, care stă în camera lui şi plânge. Nu vrea să vadă pe nimeni!”, a mai povestit impresara.

“În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Citește și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan, reacție explozivă. Îi pune la punct pe Reghe, pe fosta soție și pe amantă: «Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez»

Anamaria Prodan îi dă divorțul lui Reghecampf, dar îl lasă falit! «Averea e a mea! Mi-a cerut să renunț la nume»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5