Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca niciodată! A spus-o în public

anamaria_prodan_laurentiu_reghecampf_1.jpg

anamaria prodan laurentiu reghecampf
Anamaria Prodan (42 de ani) și Laurențiu Reghecampf (40 de ani)
foto: Arhiva Personală

Anamaria Prodan (42 de ani) și Laurențiu Reghecampf (40 de ani) sunt împreună de ani buni. Fanii nici nu își amintesc vremea când cei doi nu se cunoscuseră încă. Chiar dacă aparițiile lor publice împreună nu sunt foarte dese, iubirea celor doi a trecut cu succes testul timpului.

Sâmbătă, 19 septembrie, Reghecampf a schimbat prefixul, împlinind impunătoarea vârstă de 40 de ani. Anamaria a considerat că aceasta este ocazia potrivită pentru a-i demonstra că sentimentele ei pentru el sunt nemuritoare, așa că a făcut-o în mod public.

Prodan: «Te iubesc, soarele vieții mele»

anamaria_prodan_laurentiu_reghecampf.jpg

anamaria prodan laurentiu reghecampf
Anamaria Prodan (42 de ani) i-a făcut declarații inedite lui Laurențiu Reghecampf (40 de ani)
foto: Arhiva Personală

 

Vedeta a publicat o fotografie pe o rețea socială, în care apare alături de iubitul ei soț. Cadoul ei virtual pentru Reghecampf, fotografia, reprezintă o amintire plăcută, însă aceasta a ținut neapărat să le arate tuturor cât de mult ține la el.

„Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! În fiecare zi te iubesc și mai mult și mai tare și mai rău :) Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc așa cum iubesc aerul! Te iubesc, soarele vieții mele! Te iubesc pentru ceea ce ești și pentru ceea ce sunt eu lângă tine! La mulți ani, iubirea mea mare mare fără margini”, ascris Anamaria Prodan, pe profilul personal de pe o rețea socială.

Loading...

Citește și