Anamaria Prodan a luat primele măsuri după imaginile-șoc în care i se văd ”colăceii”

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Din profil, se vede că Anamaria Prodan a făcut burtică. Din fericire, decolteul generos atrage toate privirile
foto: Mihai Ionescu/Click!

Anamaria Prodan n-a digerat prea bine imaginile surprinse de fotoreporterii Click! în weekend, pe plaja unui hotel de fițe din Mamaia. Dacă prima reacție a fost să spună că fotografiile au fost trucate, imediat după aceea sexy-impresara a fugit la salon și a cerut un tratament revoluționar, cu un aparat celebru pentru că topește grăsimea și celulita.

Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! la Mamaia în weekend au arătat o altă față a Anamariei Prodan decât cea promovată de sexy-impresară pe rețelele de socializare. Așa cum se întâmplă de obicei în rândul vedetelor, soția lui Reghe își ajusta pozele pe ici, pe colo, prin părțile esențiale, astfel încât rezultatul final să ascundă imperfecțiunile.

anamaria_prodan_plaja.jpg

anamaria prodan la plaja
Așa arată Anamaria Prodan în realitate! Vedeta, surprinsă la plajă în weekend de fotoreporterii Click!
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

Acesta este motivul pentru care imaginile publicate de Click! au provocat o adevărată furtună și au determinat-o pe Anamaria să ia măsuri imediate. Cea mai importantă a fost vizita de urgență la un salon de înfrumusețare, unde a avut parte de un tratament celebru pentru că topește grăsimea și celulita, cu efect de remodelare corporală. Adică exact ce-i trebuie sexy-impresarei pentru a scăpa și în realitate de ”aripioare” și ”colăcei”, nu doar în fotografiile prelucrate pe care le promovează pe rețelele de socializare.

anamaria_prodan1.jpg

anamaria prodan la salon
Anamaria Prodan, îmbrăcată în costumul de slăbit
foto: arhivă personală/Instagram

 

Ce altă dovadă mai bună că a luat în serios ce-a văzut în paginile ziarului nostru decât imaginile cu Anamaria îmbrăcată în salopeta de slăbit de la salon?

În trecut a slăbit cu o dietă cu sucuri

În urmă cu câțiva ani ani, Anamaria Prodan lăuda o dietă cu sucuri naturale care o ajutase să scape de 15 kg în numai 15 zile.

”15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider. Mie mi-e mai greu să ţin regim din ăsta dat de un nutriţionist pentru că eu nu am timp să mănânc pe gramaj şi la anumite ore. Şi atunci mi s-a părut că este perfect” a declarat Anamaria Prodan, pentru „Focus Magazin”.

loading...
Loading...

Citește și