Anamaria Prodan, goală pe coperta unei reviste, la 12 ani după pictorialul nud din Playboy

prodanca.jpg

anamaria prodan
Anamaria Prodan, pe coperta Luxury
Foto: arhivă personală

Anamaria Prodan (46 de ani) nu a mai aşteptat să împlinească 50 de ani, ca să pozeze din nou goală. Sexy-impresara a repetat recent şedinţa foto din 2007 din Playboy ceva mai devreme şi a apărut cu un sân lşa vedere pe coperta unei alte reviste glossy, demonstrând că vârsta este doar o cifră în buletin.

Dacă până în urmă cu doar câţiva ani, părea că Anamaria Prodan s-a mai temperat, se pare că anul 2019 a scos la iveală latura îndrăzneaţă a sexy-impresarei, care şi-a arătat nurii pe coperta Luxury. Pictorialul a înfăţişează pe prezentatoarea "Gospodar fără pereche" (Pro Tv) asumată, curajoasă şi liberă, valori în care crede cu tărie.

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan
Anamaria Pordan, sexy la 46 de ani
Foto: Revista Luxury

Aşa că nimic nu a împiedicat-o să se expună sumar îmbrăcată în faţa aparatului de fotografiat.

Toamna trecută, Anamaria Prodan "forţa" vara chiar în dressingul ei cu o imagine incenciară în care era acoperită doar în zona bustului. De atunci, vedeta a povestit că pozele nud sunt cât se poate de asumate.    

Anamaria Prodan repetă şedinţa foto din Playboy la 50 de ani

Anamaria Prodan a mărturisit că îşi va răsfăţa cu adevărat fanii peste câţiva ani, când va schimba prefixul. Atunci, impresara plănuieşte să repete şedinţa foto pe care a făcut-o cu mulţi ani în urmă în Playboy. Când va face 50 de ani, vedeta intenţionează să pozeze din nou pentru revista cu iepuraşi deoarece se pare că bărbații sunt încă foarte atrași de ea și în prezent. Impresara a susținut că primeşte tot felulş de propuneri în care domnii îi cer aventuri.

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan viva!
Anamaria Prodan a apărut de curând la o petrecere într-o rochie la care nu a purtat sutien
Foto: arhivă personală

Într-un interviu acordat recent, Anamaria Prodan a declarat faptul că se simte foarte bine în pielea ei și atunci când va face 50 de ani, va poza din nou în Playboy, la insistențele bărbaților, care îşi doresc să o vadă aşa cum a apărut şi în 2007 în celebra publicaţie. 

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan
Anamaria Prodan
Foto: arhiva Click!

  

 

Citeşte şi:

 

Anamaria Prodan va poza din nou în Playboy atunci când va împlini 50 de ani

Anamaria Prodan, în fundul gol pe tricou. Impresara şi soţul ei au o linie de tricouri cu chipurile lor FOTO

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1