Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate despre Alexa: «Oamenii nu au simțit în viața lor ce am simțit eu alături de el!»

alexa_si_prodanca.jpg

Anamaria Prodan a explicat ce s-a întâmplat în noaptea în care l-a lovit pe Dan Alexa

Anamaria Prodan a făcut primele declarații de după scandalul cu Dan Alexa, cel despre care ea spune că nimeni nu a simțit vreodată ce a simțit ea alături de el. Dan Alexa a ieşit cam şifonat după partida Astra Giurgiu- FC Botoşani şi nu din cauza scorului de pe tabela de marcaj, ci a unei corecţii aplicate de Anamaria Prodan, impresară şi bună prietenă cu antrenorul de la Giurgiu. După meci, cei doi s-au retras în vestiarul jucătorilor, unde s-au încins spiritele, culminând cu acel pumn aplicat de Anamaria lui Dan Alexa.

 Multe persoane au pus totul pe seama geloziei, în parcare antrenorul fiind aşteptat de o tânără brunetă îmbrăcată în alb, lucru care a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan care s-ar iubi în secret cu Dan Alexa. Zvonul relației dintre cei doi a fost infirmat complet de către impresară.

Vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii «La Măruță» unde a vorbit despre divorțul cu Reghe, relația cu Alexa, dar și pumnul pe care i l-a administrat ea.

"Nu-mi face cinste. Am crescut pe stradă, pe stadion, între bărbați. Sunt o fire impulsivă, vulcanică.(...)Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta.  Eu am ieșiri din astea. Sunt omul care își pune cenușă în cap. Recunosc, m-a prins de mână și mi-a zis, hai, lasă-mă, te rog eu mult, termină! Mi-a zis și Laur că nu e normal așa ceva. Trebuie să am o conduită normală, sunt manager, nici noi ca familie nu putem să facem asta", a declarat ea.

Anamaria Prodan a negat ipoteza geloziei

Anamaria Prodan a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema să fie gelozia cea care a împins-o la gestul necugetat, ci o neînțelegere dintre ei doi.

"De ce să fie gelozie, că doar fata era cu noi înăuntru?!! Alexa este cel mai bun prieten al meu".

Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Alexa.

"Este cel mai bun prieten al meu. Este cel mai bun produs pe care eu pot să-l am. Cel mai bun antrenor. E un caracter cum puține se nasc. I-am zis că îmi pare rău, regret, n-am știut că este presa acolo."

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Dan Alexa

"După ce am văzut ce au spus alți bărbați din fotbal, m-am gândit că pumnul ăsta trebuia să plece către altcineva. De ce să fie dat afară Dan Alexa? Arată-mi un bărbat din România care a avut această educație aleasă și a dat o lecție tuturor bărbaților din România. Păi eu îl reprezint pe omul ăsta. Eu am făcut performanță cu omul asta. dar oamenii aștia n-au simțit in viata lor ce am simtit eu alături de Alexa!", a mai spus impresara.

Loading...

Citește și