Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase despre sarcina pierdută în luna a șasea

anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf.jpeg

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în Dubai
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în Dubai
foto: arhivă personală

Vãzut ca unul dintre cele mai vesele şi lipsite de griji cupluri din showbiz-ul românesc, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu sunt feriţi de probleme. În cel mai nou episod al reality-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului, difuzat duminica aceasta, de la 19:45, la Antena Stars, Anamaria vorbeşte despre un moment foarte dureros din viaţa lor.

“Puteam sã mai am încã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o intrerupere de sarcinã, aşa, spontanã. Am considerat cã întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Si cred cã ceva acolo nu a funcţionat şi decât sã fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine cã s-a întâmplat aşa”, a declarat Anamaria. Tragedia s-a întâmplat în anul 2013, chiar în Vinerea Mare. Reghe, care în acel moment era antrenorul echipei FCSB, a fost consolat după meciul pe care l-a avut fix în acea zi tristă pentru familia lui: „Jucătorii au evoluat în primul rând pentru mine şi le mulţumesc. Asta pentru că, din păcate, Ana a pierdut sarcina şi astăzi a fost operată. Băieţii au fost lângă mine şi le mulţumesc pentru asta. Vă daţi seama că e foarte greu, asta e viaţa. Trebuie să trecem peste acest necaz”, a declarat Laurențiu Reghecampf, îndurerea, la acea vreme.

anamaria_prodan_familie.jpg

anamaria prodan familie
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, alături de copiii lor
Foto: arhivă personală

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca (20) şi Sarah (19), din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soţ. De asemenea, cu actualul soț, Laurențiu Reghecampf, celebra impresară mai are un băiat de 10 ani, pe Laurenţiu sau Reghe Junior. Laurenţiu Reghecampf mai are şi el un fiu, Luca (18), dintr-un mariaj anterior cu Mariana Boldea.

Anamaria Prodan: “Soţul meu este un romantic incurabil"

Tot în ediția de duminică, telespectatorii vor putea urmãri imagini de la evenimentul de lansare a emisiunii, atunci când Ana a fost surprisã de soţul sãu cu un gest foarte romantic. Pentru cã nu i-a putut fi alãturi în acea zi, Laurenţiu Reghecampf i-a trimis soţiei sale un cadou extravagant, prin intermediul unui bun prieten.

inel_cartier_anamaria_prodan.jpg

inel cartier primit de anamaria prodan
Inelul primit de Anamaria de la soțul ei, Laurențiu Reghecampf, costă aproximativ 24.000 de euro
Foto: Click!

“Soţul meu este un romantic incurabil. Este un bãrbat cum puţini se mai nasc. El face parte din categoria de bãrbaţi pe cale de dispariţie. Bãrbaţii adevãraţi. Iar inelul acela este inelul pe care l-am vãzut într-o vitrinã şi am zis: <O, ce frumos era inelul ãla>. Şi a venit inelul. Am plâns pentru cã Laur nu a putut sã fie langa mine, dar a fost lângã mine aşa cum a ştiut el mai bine şi cum ştia cã mã face fericitã!”, a mai declarat Anamaria.

Citește și:

Anamaria Prodan, apariţie de aproape un milion de euro la lansarea emisiunii de la Antena Stars

Anamaria Prodan, sexy în Dorobanți, pe tocuri de 15 cm! Cum a reacționat când fanii au rugat-o să stea la poze

 

Loading...
 
 

Citește și

  • anamaria prodan

    Celebra impresară de fotbaliști a revenit la Pro TV cu un nou sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”, cu o primă ediție în care ne-au fost prezentați băieții dornici să-și găsească mândra perfectă. Până când vom face cunoștință și cu fetele bune de măritat, Anamaria Prodan (46 de ani), gazda reality-show-ului, ne-a povestit detalii despre căsnicia ei și ne-a spus cum își „vrăjeşte” soţul atunci când se întâlnesc!

  • anamaria prodan

    Mare sărbătoare în familia impresarei Anamaria Prodan. Aceasta a împlinit 47 de ani în 17 decembrie, ocazie cu care a fost "scăldată" în cele mai costisitoare cadouri. Piesa de rezistență: cea mai scumpă geantă vândută în Europa, Hermes Himalaya Birkin, ce ajunge la aproape 300.000 de dolari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1