Anamaria Prodan, de urgență la spital. Ambulanța a luat-o direct de la aeroport

anamaria.jpg

anamaria prodan
Anamaria Prodan Reghecampf
Foto: Facebook

Anamaria Prodan s-a trezit în mijlocul unui scandal cu iz de amantlâc. Sexy-impresara a fost acuzată de fostul fotbalist Ionel Ganea că are avea relații care depășesc sfera profesională cu Dan Alexa, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, iar acum s-a mai pricopsit și cu probleme de sănătate.

Anamaria a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că asemenea acuze nu au niciun fond și că nu crede că Ionel Ganea, căruia îi poartă respect, ar fi spus așa ceva. Mai mult, în timp ce s-a declanșat scandalul, soția lui Reghe se afla în Antalya, acolo unde a semnat două contracte pentru Alex Bourceanu și Lucian Sânmărtean, și unde echipa antrenată de Laurențiu este în cantonament.

Sâmbătă, 14 ianuarie, Anamaria s-a urcat într-oi cursă care a plecat de pe aeroportul din Istanbul, cu destinația București. Pe parcursul zborului, aceasta a acuzat că are dureri puternice de cap, a cerut o pastilă, dar nu și-a revenit. Când avionul a aterizat, Prodanca a fost ajutată de ceilalți pasageri să-și ia bagajele, după care o mașină de la Salvare a luat-o pe impresară chiar de la aeroport și a dus-o la spital, notează România Tv.

Loading...
 
 

Citește și