Anamaria Prodan: «Dacă îmi operez nasul nu mă recunoaște nici mama!» EXCLUSIV

14-vedete-anamaria-prodan2.jpg

anamaria-prodan
Anamaria Prodan arată impecabil la cei 42 de ani şi nu se fereşte să pozeze sexy

Anamaria Prodan are 42 de ani şi trei copii, însă nicidecum nu are de gând să apeleze, ca suratele ei, din show-biz, la operaţiile estetice. Poate, pe la 65 de ani, dacă va fi cazul, se va lăsa pe mâna medicilor, pentru un lifting sau injecţii cu toxină botulinică.

Sexy-impresara de fotbal se declară mulţumită de felul în care arată: “Deocamdată, consider că nu am nevoie de operaţii estetice. La cei 42 de ani ai mei arăt foarte bine. Dar, dacă va fi cazul, voi face şi eu, din respect pentru cei dragi. O femeie care apare pe micul ecran trebuie să fie un model. Din toate punctele de vedere. Poate, pe la 65 de ani, să apelez la modelare, însă nu la ceva profund, trebuie să fie ceva natural, ca să nu se prea vadă, un lifting sau un botox”, ne-a declarat ea, cu fermitate.

Anamaria Prodan nu este de acord nici cu vedetele care s-au înghesuit la uşa cabinetului medicului estetician, pentru a-şi micşora nasul: ”Personalitatea feţei este nasul. Dacă mi-aş face o operaţie de genul ăsta, nu m-ar mai recunoaşte nici mama”.

După ce le-a dat peste nas vedetelor, Anamaria Prodan, impresar de fotbal, i-a ”complimentat”şi pe fotbalişti: ”Bărbaţii din lumea fotbalului sunt slab pregătiţi din toate punctele de vedere. De mulţi îmi este milă, îi înjosesc verbal, apoi mi se face milă.În fotbalul din România 80% sunt bărbaţi slabi, needucaţi fără şcoală sau personalitate. Sunt, de fapt, nişte femei”.

«Reghe este universul meu!»

Prodanca și Laurențiu Reghecampf (39 de ani), antrenor la echipa de fotbal Al Hilal, locuiesc în Arabia Saudită, la Riad, și se iubesc și acum ca-n prima zi: ”Soțul meu este inima mea, aerul meu, universul meu, îmi face surprize zilnic. Este un romantic incurabil”, îl laudă Anamaria, care are trei copii, pe Laurențiu jr ( 6 ani), Rebecca (15 ani) și Sara (14 ani), fetele fiind din fosta căsnicie cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu.

“Pentru copii muncesc și pentru ei trăiesc. Bebeto știe deja engleză, arabă, joacă și fotbal, este un copil cu care vorbești ca de la egal la egal, este responsabil, matur”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1